Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın.

Sizi zorlayacak bazı etkiler alabilirsiniz. Karar verme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Gelir ve gider arasında denge kurmanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ne ile beslerseniz fiziksel olarak bunun sonuçlarıyla karşılaşırsınız. Dolayısıyla sağlıklı ve bunu koruyabileceğiniz seçimler yapmalısınız. Bu bilgiyi, hem hayatınızı kurduğunuz kurallara hem de çalışma hayatınızla ilgili pürüzlere de uyarladığınızda sorunların çözümünün o kadar zor olmadığını fark edeceksiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün içsel huzurunuzun ve duygusal dengelemenizin önem kazandığı bir gün olabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden, sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırın. Kendinize zaman ayırarak rahatlamaya çalışın.

1 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşınızın evlilik kararı aldığını öğreniyorsunuz. Bu haber sizi havalara uçuracak. İş yerinizde yaşadığınız huzursuzluk sizi iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı. Mesleğinize karşı eski motivasyonunuz olmadığını düşünmeye başlıyorsunuz. İş yerinizden birkaç gün uzaklaşmanın size iyi geleceğini düşüneceksiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ne ile beslerseniz fiziksel olarak bunun sonuçlarıyla karşılaşırsınız. Dolayısıyla sağlıklı ve bunu koruyabileceğiniz seçimler yapmalısınız. Bu bilgiyi, hem hayatınızı kurduğunuz kurallara hem de çalışma hayatınızla ilgili pürüzlere de uyarladığınızda sorunların çözümünün o kadar zor olmadığını fark edeceksiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi etkileyen pek çok konu ile yakından ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Zira uzaklarla ilgili hayaller ve beklentilerle ilgili harekete geçmenizi gerektirecek yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni yolculuklar yapabileceğiniz gibi, çok farklı kurslar ve eğitim temaları üzerinde durabilirsiniz. Bu günlerde ortaklaşa konular veya ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Özel hayatınıza yönelik konulara zaman ayırın.

1 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızı besliyor, büyütüyor ve yardım ediyorsunuz ama bazı noktalarda kendi değerinizi görmezden gelerek haddinden fazla fedakarlık yapabiliyorsunuz.

1 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne erken başlamak seni istediğin kadar memnun etmeyebilir. Kendini çok zorlamadan rahat bir biçimde güne başlamak ise çok fark yaratacak. Biraz daha uyuyabilir, güzel bir kahvaltı ile sevdiğin kişilerle daha fazla zaman geçirebilirsin. Bu tür keyiflere kendini kapatmamalısın.

1 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konuşmalarınızda ve sosyal etkileşimlerinizde hoş bir ton olabilir sevgili Yengeç. Fikirleri ve kişisel felsefeleri paylaşmak, bugün başkalarıyla bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Topluluk odaklı veya grup etkinlikleri gelişebilir. Zihinsel olarak yoğun bir gün olabilir ve ilginç bilgi veya becerileri çeşitlendirmek ve toplamak için sağlam bir zaman olabilir. Bir proje veya fikir üzerinde çalışmak ve onu harekete geçirmek için motive olabilirsiniz ve bu, kendinizi sevdiğiniz bir şeye vermek veya sevdiğiniz şeyi yapabilmek için yolunuzdan bir engeli kaldırmanıza sebep olabilir. Artık çok hevesli olabilirsiniz, ilerleme kaydetme ve sorunları çözme konusunda endişeli olabilirsiniz. Başkalarıyla ortak hedeflerin, ilgi alanlarının ve felsefelerin daha belirgin olduğunu veya bunlara daha çok değer verdiğinizi keşfetmeniz muhtemeldir.

1 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz; olayları takmıyorsunuz.

1 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

1 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugünhayatınıza odaklanabilirsiniz. Maddi açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir ancak aile içi tartışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

1 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 58" R
Ay
Boğa
24° 48' 28" R
Merkür
Başak
22° 06' 44" R
Venüs
Terazi
28° 44' 03" R
Mars
Yengeç
10° 01' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 53"
Satürn
Balık
14° 58' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 58"
Lilith
Terazi
09° 22' 45"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>