Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dinlenmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne türlü sıkıntının yakın zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali var.

Beklenmedik sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın.

Maddi konularla ilgili sizi zorlayabilecek bazı etkiler alabilirsiniz. Elinize geçen fırsatların yeniden değerlendirilmesi gerekiyor. Harcamalarınızın istikrar içerisinde olmasını sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Motivasyonunuzu korumanın önemini iyi ilişkiler kurduğunuzda daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi bir planın dahilinde tuttuğunuzda onun dışına çıkaracak faktörleri görmeniz ve engellemeniz de kolaylaşacaktır. Bugün odak noktanızı bu yönde tuttuğunuzda hem işinizde hem ilişkilerinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek için iyi bir gün olabilir. Ekip çalışmalarına katılmak ve ortak ilgi alanlarınızı paylaşmak sizi mutlu edebilir. İletişim becerilerinizi kullanarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz dinlenmek, uzaklaşmak, kendinizle baş başa kalmak şu sıralar en çok ihtiyaç duyduğunuz şey. İlişkisinde sorunları olan bir Yengeç burcuysanız, sorunların sebebini araştırmak isteyeceksiniz. Eğer bir arkadaşınıza projesi için yardım etmek istiyorsanız sizin kadar disiplinli olmadığını anlamanız geri adım atmanıza neden olabilir. Rahatlamak için fazla gelen eşyaları ihtiyacı olan birine vermeyi düşünebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ya dadeğişikliği gibi yaşam alanlarınızı ya da düzeninizi etkileyecek konular gündeminize gelebilir. Kendinizle ilgili bir karar vermekten ve bunu paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Bu sizi yaşayacağınız güzelliklerden ve alacağınız desteklerden mahrum bırakabilir. Artık bir şeylerden mahrum kalmamanız gerektiğini idrak etmeniz gereken bir gündesiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok şey yapmak amacındasınız. İşlerinizi daha iyi düzene sokmaya çalışın. Aksi halde dağılabilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedebilirsiniz ve partnerinizin size ayak uydurmasını bekleyebilirsiniz. Gerçekleşmeyen konular olduğunda kavgacı tutum sergilemeyin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için daha rahat geçebilir. Gün içerisinde kafanı takacağın veya seni yorabilecek şeylerle daha az karşılaşabilirsin. İçine sinen ve güzel şeylere daha fazla odaklanabileceksin. Bunun kıymetini bilmelisin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda derin düşüncelere dalmak ve duygularınızı keşfetmek için zaman ayırmanız önemlidir. Kendinizi rahatlatmak ve stresi azaltmak için meditasyon veya hobi gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İlişkilerde ise anlayışlı ve empatik olmanız gereken bir gün olabilir. Sevdiklerinize zaman ayırmak ve onlara destek olmak, ilişkilerinizi güçlendirecektir. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Hedeflerinize odaklanarak adımlarınızı sağlam atmaya devam etmelisiniz. Bugün, duygusal dengenizi korumak ve kendinizi iyi hissetmek için önceliklerinizi belirlemek önemlidir. İçsel gücünüzle hareket ederek, başarıya ulaşabilir ve huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi düzenleme ihtiyacı duyacak ve bu konuda gizliliği tercih edeceksiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dikkatli olmak gerekiyor. Daha ileri gitmeden önce bu durumu derinlemesine gözden geçir. Yaşamında bir döngü var.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmeyin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 27" R
Ay
Boğa
25° 54' 08" R
Merkür
Başak
22° 15' 15" R
Venüs
Terazi
28° 49' 38" R
Mars
Yengeç
10° 03' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 09"
Satürn
Balık
14° 58' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 47"
Lilith
Terazi
09° 23' 15"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>