Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pratik Yanınız Ön Planda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Adım adım ilerlemeye çalışmalı ve birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Etkin yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Sağlam adımlar atmanın her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Daha dengeli ve kontrollü olduğunuz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi anlamda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyin tam da istediğiniz gibi olma ihtimali var. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi her açıdan daha popüler hissetmeye başlıyorsunuz. İyimserliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın önemini unutmamalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

29 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün  kendinize zaman ayırmanız ve içsel huzuru bulmanız önemli olabilir. Ruh halinizin değişken olabileceği bir dönemdesiniz, bu yüzden duygusal yönden kendinize iyi bakmanız gerekebilir.

29 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş bitirici ve çözüm üretici yönününüz ön planda olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Ne de olsa pratiklik sizden sorulur. Bugüne kadar biriktirdiğiniz sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir, kendinizi işine verebilirsiniz. Maddi anlamda kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir gün. Ancak gün içinde çevrenizde gelişen olaylar nedeniyle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuk sahibi olmakla ilgili tereddütlerinizden sıyrılmalısınız. Böyle bir gündeminiz varsa bunun gereklerini bilmeye ve anlamaya çalışmalısınız. İnsan, bilmediğinden korktuğu için siz bilginizle ve aldığınız destekle ilerlediğinizde işlerin düşündüğünüz gibi olmadığını göreceksiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular içinde sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlarınızla ilgili konularda çok fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta bize göre olmayan hangi kalıpların içine girmeye çalışıyoruz acaba? Tahmin ediyorum ki böyle büyük sorular geldiğinde hayatımızın ana parçalarına bakmaya meyilli olabiliyoruz. “Kendimiz olmak için: Kalıplara sığmaya çalışmadan bir yaşam sürmek mümkün”

29 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğun ortamlardaki sosyal etkinliklere katılmakta fayda var. Tanıdık yüzlerden uzak olmak seni durdurmamalı. Yeni insanlarla tanışmak, düşündüğün ilerleme imkanını sana sağlayabilir.

29 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi meşgul olmaya itiyor. Ev veya kişisel sorumluluklarla ilgilenmek tatmin edici olabilir. Gün araştırmayı, incelemeyi veya analizi teşvik eder. Motivasyonlu ve ilgilisiniz, gerçek arzularınızla bağlantı kurmak için ekstra çaba harcıyorsunuz. Sosyal cephede işler sakinleşme eğiliminde. Arkadaşlarınızla son değişiklikleri ve olayları değerlendirmek için değerli bir dönemdir ve size son derece fayda sağlar, dürtüsel, pişmanlık verici kararları önlemeye yardımcı olur. Yalnızca başkalarına ve koşullara tepki vermek yerine kalbinizle hareket ettiğinizde, kendinize bir hizmet yapmış olursunuz.

29 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğinizin kişilerin, sosyal başarılarınıza katkıları olabilir. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda, yaptığınız çalışmalardan dolayı takdir göreceksiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finansal konularda dikkatli hareket etmek faydalı olacaktır. Özellikle ev veya aile ile ilgili harcamalarınızda planlı olun. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde fazla alıngansınız. Bazen sevilmediğinizi düşünüyor, önemsiz şeyleri büyütüyorsunuz. Aranızdaki buzlar erimeye başladı. Onu daha yakından tanımaya çalışın. İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olun. Haberler, tam olarak doğrulanana kadar söylenenlere inanmayın. Ailevi problemler ve maddi sıkıntılar, gelecekle ilgili planlarınızı olumsuz etkiliyor. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

29 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>