Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eski Günleri Düşünüyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak iniş ve çıkışlar yaşanabilir. Olumsuzlukların mutlaka çözüme kavuşmasını sağlamalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız.

Her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Çabalarınızın karşılığını almaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Rahat hareket edeceğiniz bir gün.

Gelir ve gider arasındaki aksaklıkların çözüme kavuşması için harekete geçin. Olumsuzlukların son bulmasını istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları ona göre atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hata yapacak olsanız da kontrollü olmaya çalışın. Sizi zorlayabilecek her türlü aksaklıktan kurtulamalısınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Sıkıntıların önüne geçmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünhayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Projelerinizi paylaşmak için doğru zaman olabilir. Ayrıca ev ve aile konularında da destek alabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cömertliğinizden tutun da aile içindeki bazı kişilerle olan ilişkinize kadar birçok konuda öz eleştiri yapacaksınız. Yaptığınız fedakârlıkların karşılığını görememek sizi hem kızdırıyor hem de üzüyor. Evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysanız ailecek katılacağınız davette bol bol hatıralarınızdan bahsedebilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsanız, kendinizi ifade etmek için farklı alanlara yönelebilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uyku sorunlarınız karşısında bilinçsizce hareket etmek yerine bir doktorla görüşmeniz faydalı olabilir. Ama en iyi tedavi bile olsa yanıt vermediğinizde hiçbir şeyin işe yaramayacağını unutmamalısınız. Bugün kendinizi toparlayabilmek adına yaşadığınız yeri düzenlemek ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemli olacaktır.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü sakin ve kontrollü geçirmeniz önemli olacaktır. Mülakata girecek olan Yengeç'ler soruları doğru okuduğunuzdan emin olmaya dikkat edin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla daha uyum içerisinde olabileceğin bir gün olabilir bugün. Çevrende olan bitene ve insanlara daha dikkatlice odaklanabilir, bir şeyleri daha iyi anlayabilirsin. Çevrende yaşananları daha rahat kontrol edebileceğin ve bu konuda kendini rahatlatacağın bir gün olabilir bugün.

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, bir konu hakkındaki duygularınızı aydınlatır veya bir durumun meyvesini getirir sevgili Yengeç. Bir şey bakış açınızı değiştirir ve duygular yükselir. Zihninizi veya deneyimlerinizi genişletme arzusu artık hakim. Yeni bir şey yapmak için biraz zorlamaya veya ekstra cesarete ihtiyacınız varsa, bugün size yardımcı olacaktır. Hayat geçici olarak biraz kaotik gelse de bugün algıladığınız şeyin muhtemelen abartılı olabileceğini unutmayın. Öyle olsa bile, bunda temel bir gerçek vardır ve duyguları göz ardı etmek için hiçbir neden yoktur. En iyi sonuçları elde etmek için, başkalarının sizden beklentilerine tepki vermek yerine, kendi ihtiyaçlarınızla temasa geçmeyi hedefleyin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün eğitim ve seyahat konusunda cesaretinizi toplayarak yeni adımlar atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>