Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde değişik gönül kıpırdanmaları içine girebilirsiniz. Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor.

Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Bir hastalık haberi size uzun sürecek bir yolculuk yaptırabilir. Ama sonunda abartılı bir bilgiyle hareket ettiğinizi öğrenip sevineceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

30 Ekim 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:23 Ay-Satürn olumlu görünümüyle, Çarşamba gününe uyanıyoruz. Hem para hem aşk hem de sizin için önem arzeden her konuda tutkularınızın peşinden koşmanız anlamına gelir. Aşkın derinliklerinde yaşama arzunuz yükseliştedir. Romantik paylaşımlardan ziyade, tenlerin arzuyla birbirini çekmesi hali görülür. Bu enerji sevdiğiniz kişiyle bütünleşmenizi, onun üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır.

30 Ekim 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

30 Ekim 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkileriniz veya aşk hayatınız renkli ve hareketli olabilir. Eğlenceli ve dolu dolu planlar söz konusu. Genelde diğerlerinin kendini ifade de zorlanacağı bir gün olmasına rağmen, siz, akıcı diyaloglar kurabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

30 Ekim 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok yeni çalışmanın içinde yer alacak, zihinsel açıdan sizi yorabilecek konulara odaklanacaksınız. Son dönemde öğrendiklerinizin üzerine yenilerini eklemek ve kendinizi geliştirmeniz mümkün görünüyor. Yeni haberler ve kardeşlerle ilgili konularda sizi eyleme geçirebilir. Başkalarını ikna edeceğiniz konuşmalar yanında, çocuklarla ilgili meseleleri organize edebilirsiniz.

30 Ekim 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Bir işe başlarken hemen amacınızı belli ediyorsunuz. Bugün çok fazla tezcanlı davranışlar size yarar sağlamayabilir.

30 Ekim 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Ekim 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>