Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki heyecanı canlı tutma çabanız, yapay davranışlara neden olabiliyor. İlişkiniz sağlam temeller üzerinde. Bunun güveniyle rahat davranışlara yönelebilirsiniz.

Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz. Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz

Bugünlerde alacak verecek sıkıntıları içine girebilirsiniz. Çok programlı olmanıza rağmen iradeniz dışındaki sıkışıklıklar size de yansıyabilir. Para konulu özel görüşmeleriniz var.

Aile, akraba türü ilişkilere zaman ayırmanız gerekiyor. Son zamanlarda onları çok ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlı ve egemen imajınızı bir övgü biçiminde ele aldığınızda, kendinizi de şaşırtan davranışlar içine girebiliyorsunuz. Bugünlerde buna dayalı bazı aşırılıklar sorun yaratabilir. Yaşadığınız bazı iç çözümsüzlükleri abartıp davranışlarınızda belirleyici rol oynamalarına neden olabilirsiniz. Yakın dostluklarda özenli olmanız gereken günler.

28 Ekim 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftanın ilk etkili enerjisi, saat 13:03 Chiron-Pluto olumlu görünümüdür. İlişki ve gelecek konusunda size kuvvet aşılayıcı olduğu gibi, yaşanmış ancak üzerinizde izleri kalmış olan yaralarınızı da tedavi eder. Bu enerji, yavaş ancak oldukça derinden işler ve sizin önünüzde apayrı bir yolun açılmasını sağlar. Önemli seçimlerinizde yoldaşınız olur. Kendinizi adına en doğru yolu tercih etmenizi sağlar. Belki şu andaki durumunuzdan hoşnut değilsiniz.  Belki de nasıl karar vermeniz gerektiğini bilmediğiniz bir haldesiniz. İşte bu enerji hem eş, hem uzak yollar, hem eğitim, hem akademik kariyer hem de genel olarak sizi  güçlendirerek en hayırlı olan ne ise o doğrultuda ilerlemenizde zaman içinde  yardımcı olacaktır.

28 Ekim 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde sezgisel davranışlarınızın payı çok fazla büyük. Fikirlerinizi paylaşma konusunda farklı bir tutum izliyorsunuz. Çalışma yaşantınızla ilgili yeni durumlar söz konusu olacak. Görüşeceğiniz kişilerin, sizin için önemli bir performans sergileyeceğini biliyor ve yaşam rotanızı farklı bir yöne kaydırmak istiyorsunuz.

28 Ekim 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz. Aşırı çalışma temposu strese neden olup çevrenizdeki kişilerle tartışmanızın sebebi. Sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız ve onlara değer verdiğinizi göstermeniz stresi azaltabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Manevi duygularımız yüksek, sezgilerimiz ön planda ve empati yapmayı kolaylaştırıyor. Spritüel konularla ilgilenmek isteyebileceğimiz ve rüyalarda artış görülebilecek bir gün. Aslan burcundaki Ay'ın sabah ve akşam saatlerindeki olumsuz açıları ufak tefek gerilimler yaratsa da, öğle sonrası saatlerde yeniliklere ve değişik aktivite veya kişilerle zaman geçirmeye müsait bir gündeyiz.

28 Ekim 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuzda başlayan olumlu süreç sizi çok heyecanlandırıyor ve cesaret veriyor. Eldeki kaynakları daha ölçülü kullanma bilinci ile daha fazla birikim yapmakta kararlı adımlar atıyorsunuz. Yaratıcı yeteneklerinize odaklandığınız son sürecin getirileri eklenince kazançlarınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarda ölçüyü kaçırmayın.

28 Ekim 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Ticari alanda olan Yengeçler bugün belirsizlikler yaşayabilir. Ancak yarın her şey yoluna girecek. Hazırlıklara başlayın.

28 Ekim 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

28 Ekim 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 25" R
Ay
İkizler
13° 22' 06" R
Merkür
Başak
24° 33' 42" R
Venüs
Akrep
00° 20' 31" R
Mars
Yengeç
10° 45' 09" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 10"
Satürn
Balık
14° 53' 11"
Uranüs
Boğa
27° 03' 40"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 41"
Lilith
Terazi
09° 31' 31"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>