Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz.

Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak.

Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz. Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor.

Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiren ve sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Kendinizi bu anlamda düş kırıklıklarından kurtarmalısınız. Bir konuda geliştirdiğiniz ürkeklik, o konuya uzak durmanıza neden oluyor. Bu tavrınız, bu gelişmenin zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine yol açabilir. Bunu, yersiz kaygılarınızla şimdiden göremiyorsunuz.

29 Ekim 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 05:44 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişiyle başlayacak. Etrafınızdaki tüm olaylara, insanlara bir fotoğrafçının karesinden bakmaya benzer. O kadar dikkatli hareket edersiniz ki, gördüğünüz en ufak bir pürüz anında gözünüze çarpar. Her şeyi sınıflandırırsınız. Şu güzel, bu çirkin diyerek en güzeli elde etmek istersiniz. Çünkü mükemmelin peşindesinizdir.

29 Ekim 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.

29 Ekim 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz. Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Tüm hatalarına ve tutarsız taraflarına rağmen daha önce verilmiş sözlere bağlı kalmakta ısrarcı olmak ya da birlikte alınmış kararlara uymayan kişileri suçlamak eğilimi artıyor. Ancak, sözünde durmadığını düşündüğümüz kişiler, aslında bizim sözümüzde durmamızı hatırlatmak amacıyla belli konularda istikrarsız davranıyor olabilirler. Şüpheye düştüğümüz yerlerde yazdıklarımın faydasını görebileceğimizi düşünüyorum Niobe'ce.

29 Ekim 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bitmez tükenmez bir enerji ile dolusunuz. Zihinsel açıdan sizi tempolu kılan yeni çalışmalar, eğitim hayatınıza ilişkin organizasyonlar dikkat çekiyor. Harekete geçirici şartlar aynı zamanda ani yolculuklara işaret etmekte. Sürekli haberleştiğiniz kişilerle konuşmalar biraz gerginlik yaratsa da, kendinizi ifade edebileceğiniz şartlar söz konusu.

29 Ekim 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Bazı durumlarda ödün vermekten kaçınacağınız bir gün. İş yerinizdeki sıkıntılar sona erecek. Zorlukları aşacaksınız.

29 Ekim 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Ekim 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>