Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkatiniz Dağınık Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa masaya yatırın ve çözümlemeye çalışın.

Canınızı sıkabilecek bazı sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına çıkacaklara çok dikkat etsen iyi olur. İçindeki kuşku, gerçeğin ortaya çıkmasına sebep olabilir. İyilik ve sevgiden gelen güçle ayakta kalabilirsin. Unutma ki aldatan kendini aldatır. Bu durumun senin için de geçerli olduğunu unutma. Yaşayacakların sayesinde her geçen gün gerçek sevginin farkına varacaksın. Bunun için çok şanslısın.

10 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konulara odaklanabilirsiniz. Gelir ve harcamalarınızı düzenlemek için uygun bir dönemdesiniz. Aynı zamandailişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysanız öğleden sonra dikkatiniz dağınık olabilir. Önemli işlerinizi sabah saatlerinde halletmenizde fayda var. Sevdiklerinizle samimi anlar paylaşmak moralinizi yükseltiyor. Akşam saatlerinizi sevdiğiniz kişilere ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizde farklı düşüncelere açık olmanız, ilgi çekici sohbetlere kapı aralayabilir. Evli bir Yengeç burcuysanız, eşinizin düşüncesiz tavırları sizi üzebilir.

10 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizin bugününüze hala etki edip etmediğini ayırt etmelisiniz. Kendinizle ilgili nihai kararı verebiliyor olmak büyük bir nimettir ve bundan mahrum kalmamayı seçmelisiniz. Değerlerinizi, iyi hissettiren insanları ve konuları gündemde tutmaya devam etmek için bugün iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

10 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hassas olduğunuz konuların ortamlarda çok rahat konuşulabilmesinden rahatsızlık duyabilirsiniz. Her şeyi hızlandırmayı deneseniz de pek başarılı olamayabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer son zamanlarda gereğinden fazla paralar harcadıysan bugün bu konuda kendini biraz da olsa durdurman gerekebilir. Kendi bütçeni düşünerek hareket etmek ve biraz tasarrufa yönelmek sana çok iyi gelecek.

10 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda duygular yüksek olabilir. Öfkeler aniden alevlenebilir ve beklenmedik bir şekilde gözyaşları dökülebilir. Herkes gardını almış durumda ve insanlar kendilerini birbirlerine kapatıyorlar. İnsanlar sizinle her zamanki gibi konuşkan değilse bunu kişisel algılamayın. Başka şeylerle meşguller. Havada gerginlik var ve tek bir yanlış kelime karışıklığa neden olabilir. Özellikle ne olup bittiğini tam olarak bilmiyorsanız ortalığı karıştırmayın. Bugün ve yarın sizin için bazıları hoşunuza gidecek, bazıları ise canınızı sıkacak birçok sürpriz olacak ancak her durumda sakin kalmalı ve aşırı sevinç ya da umutsuzluğa kapılmaktan kaçınmalısınız.

10 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kombinasyon burcunuz Boğa’daki retro Jüpiter, sizi olumlu etkiliyor. Uzun süredir bulunmak istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde pozitif anlamda gelişmeler var. Artık esnek düşünmenin zamanı geldi.

10 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

10 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi destekler ve aile desteğiyle enerjik bir gün, harcamalara dikkat. Gününüz harika geçsin!

10 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. Geleceğinizi bu derece etkileyebilecek bir konuda önce sevdiklerinizin fikrini alın, aksi halde onların kalbini kırabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Ani gelişmeler karşısında heyecan duymanız söz konusu. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.

10 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>