Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Karışık Bir Gün! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Doğru planlama sayesinde her türlü olumsuzluğun da üstesinden gelebilirsiniz.

Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel eksikliklerinizi ortadan kaldırmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Düşünceleriniz farklılık gösterebilir.

Finansal durumunuzla ilgili olarak bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal olarak tam size uygun enerjiler altındasınız. Sezgileriniz açıdan daha da duyarlı olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyaç duyacaksınız ancak her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

8 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, maddi konular ve finansal planlama üzerine odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirin ve tasarruf stratejileri geliştirin. Maddi hedeflerinizi belirlemek ve buna doğru adımlar atmak için iyi bir zaman.

8 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklar, sağlık, eğitim, ilişkilerde sorumlu olunan alanlar, kişisel tercihler birbirine girebilir. Sizin için karışık bir gün olabilir. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilir ya da küçük bir kaçamak yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız taliplerinizin arttığını görebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden sizinle iletişime geçmek isteyenlerin sayısı artacak!

8 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

"Lazım olur" diyerek hayatınızda tuttuğunuz hiçbir eşyanın lazım olmadığı gibi, iyi tutmaya çalıştığınız ilişkilerin de iyi gitmeyeceğini bilmelisiniz. Neyi bırakmayacağınızı iyi belirlediğinizde sizi üzen ve sevindiren konuları da seçme hakkınız olacaktır. Bugün seçiminizi hangisinden yana yapacağınızı düşünün.

8 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

8 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerini değiştirmek isteyen Yay'lar referanslara dikkat etmeli. En doğru işi ararken sezgilerinize de kulak verin. Partnerinizle bir tartışması yaşayabilirsiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinin düzenine, bitkilerinin sularına, temizliğine ve genel olarak ruh haline dikkat etmen gerekebilir. Bir şeyleri yoluna koymak, kendini daha rahat hissetmene vesile olacak. Evinin işleriyle ilgilenmek zihnini boşaltmaya yarayabilir.

8 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hali hazırda aşina olana bağlı kalma arzusu güçlüdür. Yeni bir çığır açma arzusu bu dikkatli, temkinli etkiyle rekabet edebilir. Hal böyle olunca sosyal ve özel hayatınızı dengelemede sorun yaşayabilirsiniz, en iyisi orta yolu bulmaya çalışmak ve ölçülü olmayı hedeflemektir. Bunun yerine, belirsizlik durumunda kalmak ile dürtülere göre hareket etmek arasında gidip gelebilirsiniz ve yine, bir denge bulmak en iyisidir. Neyse ki, günün enerjileri bugün ilerleyen saatlerde bunu kolaylaştırıyor ancak her şeyi halletmek için kendinize baskı yapmamaya çalışın. Sizin için önemli olan bir şeye odaklanabilmeniz için dikkat dağıtıcı unsurları mümkün olduğunca ortadan kaldırmak mantıklıdır.

8 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte. Kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin.

8 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

8 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi açıdan güzel destekler ve gelişmeler sizinle olabilir. Ailenizin desteği sizinle olacak. Evinizle ilgili de düzenleme yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki huzursuzluk, duygularınız üzerinde baskı yaratıyor. Sevgilinizle aranızdaki sorunları konuşarak halletmeye çalışın. İsteklerinizi ve duygularınızı ona anlatmayı deneyin. Sevdiğinizin sizi anladığını düşünebilirsiniz fakat sizin de ona karşı daha ilgili olmanız gerekiyor. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürebilir.

8 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>