Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayata benzer bakış, ortak değerlendirmeler ve karşılıklı özen ikinizi de motive ediyor. Dışardan ilişkinize hayranlıkla bakanlar var. Sevdiğiniz insan bugün yine sizi çok mutlu edecek.

Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor. Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir.

Ummadığınız kişilerle çok özel dostluklar içine girebilirsiniz. Kapalı ve çekingen insanlara daha değişik yöntemlerle yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız konuya konsantre olmayı başarıyorsunuz. İkna etmek yada fikrini değiştirmek istediğiniz birisi varsa bu günü iyi değerlendirmelisiniz. Duygularınızı oldukça yoğun yaşayacaksınız ve çevrenizdeki insanları etkileyebileceksiniz. Kısa süreli bir plan yapabilirsiniz ancak girişim için uygun bir günde değilsiniz.

10 Mart 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler burcunuz üzerinde seyrini sürdüren  Ay etkisi altında yeni haftamız başlıyor. İki buçuk gün boyunca,  sizi ilgilendiren her meseleyi yakından takip edebilirsiniz.  İlişkinizle alakalı mevzularda da, şefkatli ve düşünceli yaklaşımlarınız takdirle karşılanır. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçlarına en az kendiniz kadar değer verebileceğiniz bugün, aşk oyunları gerek sizin gerekse partnerinizin ruhen beslenmesi açısından gayet olumludur. Saat 02:46 Ay-Neptün olumlu görünümünde, sevdiklerinize bir hayli düşkün olursunuz. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Saat 12:37 Ay-Jüpiter kavuşumu, güvence anlamında olan her şeyi, sevdiklerinizi, değerlerinizi  koruma altına almanızı, kucaklamanızı sağlayıcıdır. Kişi böyle bir enerji altında huzur ve emniyetini önemser, başkalarına karşı da ılımlı ve şefkatli yaklaşır. Saat 14:04 Ay-Uranüs görünümü,  iş hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 18:16 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.

10 Mart 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız.. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Olgunluk göstermeniz gereken, bir gün içindesiniz. Çünkü siz yaşamı farklı algılıyorsunuz.

10 Mart 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatinizi kendiniz için en faydalıve projelere yöneltmeli, ancak bu esnada size keyif veren aktivitelere zaman ayırarak ruhunuzu rahatlatmayı da ihmal etmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yanlış anlaşılmalara, yanlış bilgilendirmelere veya eksik bilgiler nedeniyle yaşanabilecek iletişim problemlerine açık birkaç günün içindeyiz. Dolayısıyla, doğru anlaşılabilmek ya da tam tersi yanlış yönlendirilmemek için gayret göstermemiz gerekebilir.

10 Mart 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuz Ay’ın etkisiyle son derece olumlu ve destekleyici etkiler altında. Kendinizi geliştirmek isteyebilir ve bu yönde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi kılacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Başta aileniz olmak üzere sorun yaşadığınız ilişkileriniz varsa düzeltmek veya yeniden yapılandırmak isterseniz bugün oldukça elverişli bir gündesiniz.

10 Mart 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVİNİZDE yapılması gereken işlerin gündeme gelmesiyle aktif bir gün geçirebilirsiniz. Dinlenmeye de zaman ayırın.

10 Mart 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak bu faaliyetlerde bulunmak için girdiğiniz sosyal ortamlarda gergin bir hava varsa, dış etkenlerden etkilenmeye açık olduğunuzdan, kendinize başka bir ortam aramanız gerekecektir.

10 Mart 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>