Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama.

İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli.

Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz. Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir.

Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı var. Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızda olumlu gelişmelerin olacağı bir gündesiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz.

6 Mart 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Boğa burcunda Perşembe  gününe adım atıyoruz. Saat 13:54 olana dek, sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeyi arzuluyoruz.  Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir.  O yüzden temkinli davranabiliriz.  Eğer emin olursak,  o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz.   Saat 13:54 itibariyle Ay-Satürn karşıtlığı gerçekleşiyor ve 7 Mart saat 04:37 olana dek Ay-Boşlukta ilerliyor. Bu süre içinde, elimizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışıyoruz ve güzel olanı tutkulu bir şekilde istiyoruz. Hem hayatımızda manevi değerlerin önemi var hem de maddi yönden rahatlamak niyetindeyiz. Bu görünüm,  karmaşık olandan uzak durmamızı  ve hayata olan direncimizi yüksek tutmamızı sağlıyor.   Saat 22:52 Venüs-Kuzey düğüm arasında zorlu görünümü meydana gelecek. Bu görünüm, aşk hayatımız, çocuklarımız ve ilişkilerimizde   bizi kısıtlayan, bağlayan, sorumluluk yükleyen ve kimi zaman kurban durumuna düşmemize neden olan şartların zorlayıcı olabileceğini gösteriyor. Bu durum şöyle özgürce hayatın tadını çıkaramamamıza, endişelenmemize yol açabilir.   Mutlulukların  gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

6 Mart 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinizde herşey yolunda giderken, aşk konusunda tüm süreçleriniz de aldatıcı tarafların olup olmadığı konusunda şüphelere düşüyorsunuz Bekar olanlar içinde karşılarına çıkan kişiler konusunda dikkatli olmalılar. Onlar için birlikteliklerin kalite yönü ön planda olmalı.. Yeni arkadaşlıklar kuracağınız kişilerle karşılaşacaksınız.

6 Mart 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir. Elinize geçen bilgi veya haberleri değerlendirmeden önce netleşmesini beklemeniz daha faydalı olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: İş hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda diğerlerinin fikirlerini de almak ve buna göre bir yol belirlemek isteyebilirsiniz. Danışılan fikirlerin yenilikçi ya da alışılmış seçimler olup olmaması değil, alacağınız pozisyonu belirlemesi önemli olacak.

6 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi ve manevi anlamda destek göreceğiniz bir gün olabilir. Geleceğinize umutla bakabilir, arkadaş çevrenize de aynı olumlu enerjiyi aktarabilirsiniz. Onları da teşvik etmek adına konuşmalar yapmanızda mümkün. Bugün kendinizden ziyade çevrenizde olup bitenlerle ilgili olabilirsiniz. Özellikle desteğinize ihtiyaç duyan arkadaşlarınıza moral verebilirsiniz.

6 Mart 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZEN kendinizi aşırı zorluyor ve yoruyorsunuz. Sistemli düşünerek kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

6 Mart 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi kazanç sağlamak konusunda olumlu etkiler alacaksınız. Dükkanınızda satışa sunduğunuz veya evinizden ikinci el olarak satacağınız bazı ürünler, tahmin ettiğinizden daha büyük bir kazanç sağlayabilirler.

6 Mart 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 51" R
Ay
Boğa
17° 53' 26" R
Merkür
Başak
21° 13' 18" R
Venüs
Terazi
28° 09' 00" R
Mars
Yengeç
09° 45' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 15"
Satürn
Balık
15° 01' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 09"
Lilith
Terazi
09° 19' 34"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>