Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz. Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırıyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bu inanç, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak.

İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir. İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak.

Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak. Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek.

Bitmiş aşk ilişkilerini dostluğa dönüştürmenin çok kolay bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

5 Mart 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler günlük aktivitemizde  Ay-Boğa burcu etkisi altındayız.  Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Güven ve huzur veren kişilerle olmak bizi rahatlatır.   Saat 06:53 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor.   Saat 16:02 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, etrafınızda güvenilir insanlar görme arzunuzu büyütür. Dostlarınızla, sevdiklerinizle olmaktan zevk duyarsınız.   Saat 21:02 Ay-Pluto olumlu görünümü ilişkimizin hayatımızdaki yerini, tutkularımızın kıymetini, yüreğimizin derinliklerindeki özlemlerimizi hatırlatıyor. Güce fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bu dönemde, sevgilimizin bir güzel sözü veya karşımıza çıkacak biri, bizi yeniden canlandırabilir ve hayata bağlayabilir.   5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak,ve özel ortaklıklar aracılığıyla olan her türlü alış verişte  etkili bir dönemin işaretidir. Parasal konularda, ilişkilerde dalgalanmalara, belirsizliklere yol açabilir. Bu dönemi rahat ve duygusal açıdan güvende geçirmek istiyorsanız, kimlerle bağlantınız olduğuna dikkat ediniz.  Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Beraberliklerde bir taraf fazla rahat davranabilir veya size destek olmayabilir, sıcak davranmayabilir. Maddi açıdan dikkatsiz davranan bir eş zorlanmanıza neden olabilir. Kendini değerli hissedebilir. Beklentileri, talepleri yüksek olabilir. Bunları göz önüne aldığımızda problemli bir ilişkide özellikle paylaşımların ölçülü şekilde olup olmadığına bakılmalıdır.  Zor duruma düşmemek için, karşınızda kişiyi iyi tanımalısınız. Bu süreçte benim tavsiyem ilişkilerde, mali konularda, finansal alışverişlerde, ortaklıklarda her şeyin eşit ve hakkaniyet içinde olmasına dikkat etmenizdir. Çok fazla rahat davranılmamalı, hakkınızı korumayı bilmelisiniz.   Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

5 Mart 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

5 Mart 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda çalışmalar içine gerebilirsiniz. Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Belli başarılar elde etmek, kazanmak, işleri tamamlamak, hedefe doğru yürümek veya ilerleme kaydetmek için uygun fırsatlar yakalayabileceğimiz bir gündeyiz. Beklenmedik engeller, olaylar, entrikalı durumlar ya da zayıf olunan yerler ortaya çıksa da gerekli müdahale veya değişiklikleri yapıp çıktığımız yoldan geri dönmememiz istediğimizi almamızı sağlayacaktır veya bu pürüzler dahi (bir şekilde?)yararımıza sonuçlar doğuracaktır.

5 Mart 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz, özellikle dearkadaşlarınızdan. Çevreniz kalabalık olabilir, fikirleriniz sorulabilir. Gördüğünüz ilgi sizi oldukça hoşunuza gidecek. Kendinizi güvende ve keyifli hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yardım kuruluşlarına veya bir derneğe üye olmayı düşünebilirsiniz. Yakın arkadaş çevrenizden kişilerin bulunduğu derneklere öncelik verebilirsiniz.

5 Mart 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SORUMLULUKLARINIZ ön planda olacak. Öncelikle bunlara odaklanmak isteyebilirsiniz. Dinlenme isteğiniz yoğunlaşacak.

5 Mart 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevreniz ile sürdürdüğünüz ilişkilerde her zamankinden daha hassas olacağınız bir gündesiniz. Bu hassaslığınızın farkına varmalı, çevreyi de istediğiniz gibi değil, olduğu gibi görmeye çalışmalı, objektif bakış açısını kaybetmemelisiniz. Yakın dostlarınız size sürpriz yapabilir.

5 Mart 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 51" R
Ay
Boğa
17° 53' 26" R
Merkür
Başak
21° 13' 18" R
Venüs
Terazi
28° 09' 00" R
Mars
Yengeç
09° 45' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 15"
Satürn
Balık
15° 01' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 09"
Lilith
Terazi
09° 19' 34"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>