Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz. İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir.

Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bazı sorunlarınıza akılcı çözümler bulabilirsiniz. Düşüncelerinizle duygularınız arasında güzel bir iletişim yaşanabilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Daha önce düşünmediğiniz bir alternatifi deneme şansı yakalayacaksınız. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Girişimde bulunmaya son derece uygun bir gündesiniz ancak akşam saatleri bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

8 Mart 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi  günümüz Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji huzursuzluk da yaratabilir. Eğer bir şeylere kafanızı takılıysa, lütfen bir daha düşününüz. İyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz.   Saat 02:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz.   Saat 15:26 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında, bilgi sahibi olmak, değişik ortamlara girerek kendinizi ifade etmek, özgür olmak ve rutin her şeyden uzak durmak istediğiniz halde, sorumluluklarınız nedeniyle bunları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Yenilik arzunuz bir hayli yükselir.  Etrafınızdaki insanlardan, sabahtan akşama kadar aynı tempoda koşturmaktan, birilerine hesap vermekten bıktığınız halde, yaşamınız bundan daha fazlasına yapmanıza izin vermiyor gibidir. Eğitim hayatında olanlar sınavlar, tezler, ihtisas alanı gibi konular derken, şimdi bir de staj, mecburi hizmet gibi durumlarla karşı karşıya oldukları için, kendilerini bezgin hissedebilirler. Bazılarınız farklı ufuklar keşfetmek dünyayı gezmek ve görmek istediğiniz halde, sağlığınız müsait değildir. Bu durum sizi oldukça rahatsız etmekte olabilir. Dış dünyaya açılmak, işyerini daha da büyütmek isteyen kimileriniz ise, içinde bulundukları sistemin bürokratik engelleri nedeniyle bazı sınırlamalarla karşılaşabilirler. Yasal konularda sorunları olanlar,bulmakta zorluk çekenler, kısaca bugün tüm burç mensupları olarak,  isteklerimiz ile dış dünyanın engelleri arasında kalabiliriz. Sevgili Dostlarım bu engelleniş nedeniyle, elinizi eteğinizi dış dünyadan geriye çekmeyiniz,  hayata havlu atmayınız. Gelin ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden,  hedeflerimizden vazgeçmeden, günü kendi akışı içinde sakin, tedbirli ancak bilinçli bir farkındalık içinde geçirelim. Tamam, belki yavaşlayacağız, önümüze duvarlar örüldüğünü düşüneceğiz. Fakat bir şeyi unutmayalım ki, insan güçlü bir varlıktır. O duvarları aşmayı, sınırları zorlamayı bilir. Nasıl mı? Tabii ki kendine güven duyarak, oyunu kuralına göre oynayarak.   Tüm Dünya Kadınlarının 365 günü kutlu olsun. Her dem güzellik, mutluluk, huzur dileklerimle,

8 Mart 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlediği için, partnerinizle romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor. Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Güçlübirliği olduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu ve onlarla iletişim sağlamak için, kısa yollar söz konusu olacak.

7 Mart 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünmeli ve iyi şeylere odaklanmalısınız. Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz göstergeleri, gelişmeleri, engelleri, zıtlaşmaları olayların olumsuz işaretleri veya olumsuz sonuçlanabilecek olayların habercisi olarak algılayabiliriz. Ancak, durum göründüğü gibi değil, fakat bunu anlayabilmemiz için birkaç hafta daha geçmesi gerekiyor.

8 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

8 Mart 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİSLERİNİZLE amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gereken şeyleri kolaylaştırıyor. Güveneceğiniz kişileri seçin..

8 Mart 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip insanlar olabilir. Bu kişilerden birinden oldukça hoşlanabilir, hatta platonik bir aşk bile yaşamaya başlayabilirsiniz.

7 Mart 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>