Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geriye dönüş konusunda ciddi engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Ama çabaya değer. Biraz aceleyle alınan kökten kararların şimdiki pişmanlığı pek anlamlı değil.

Çabalarınızdaki gözle görülür artış, duygusal karmaşalardan kaçış kaynaklı da olsa, bundan yararlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar, sizi iyice işinize yöneltecek.

Satın alma işlerinde biraz yüzü yumuşak görünüyorsunuz. Bu anlamdaki güvensizlikler, pek haksız görünmüyor. Kabul etmekte zorlanacağınız bir teklif, sizi oldukça duygulandıracak.

Yeterince bilgi sahibi olmadığınız için çekimser kaldığınız bir katılıma sonunda ikna edileceksiniz. Bu katılımda geleceğinizle ilgili önemli fırsatlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri bazı gerilimli etkilerin altında olacaksınız veyaşamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise sizin için daha olumlu olacaktır. Sosyal yaşamınızda bir hareketlenme olabilir ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca beklentilerinizi gerçekleştirmek için olumlu çalışmalar yapma fırsatı bulacaksınız. Girişimlerinizi akşamüzeri saatleri yapmalısınız.

5 Mayıs 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 14:12 Merkür-Satürn karşıtlığı, aşk hayatınız, çocuk veya bir takım konularda sorumluluklarınız artabilir. Siz rahat etmek istersiniz ancak şartlar nedeniyle, kendinizden daha ziyade başkalarına yardımcı olmanız gerekebilir. Benim size tavsiyem, hem ne yaptığınızı bilin hem de yapmanız gerekenleri sakinlikle ele alın. Böylece dengeli hareket edersiniz.

5 Mayıs 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken, hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Partnerinizi düşüncelerinizden dolayı ikna etmelisiniz.

4 Mayıs 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, eğlenceye veya sevdiğiniz kişilerle daha fazla zaman geçirmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız. Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

5 Mayıs 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

5 Mayıs 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Sorunlarınızın çözülmediğini görünce bazen uzaklaşmak gerekir. Zaman size yeni çıkış yolları sağlayacaktır.

5 Mayıs 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Mayıs 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 17' 21" R
Ay
Yengeç
16° 34' 49" R
Merkür
Başak
29° 10' 29" R
Venüs
Akrep
03° 23' 14" R
Mars
Yengeç
12° 07' 15" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 23" R
Satürn
Balık
14° 42' 31"
Uranüs
Boğa
27° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 22' 49"
Plüton
Oğlak
29° 42' 14"
Chiron
Koç
22° 03' 22"
Lilith
Terazi
09° 48' 08"
True Node
Koç
06° 39' 16"
Son Güncelleme : 26/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>