Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal konularda isteksizlik ve soğukluk gösterebilirsiniz. Beklemediğiniz bazı duygusal gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bu dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenize engel olacaktır. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar davranabilirsiniz ve bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygularınızda ani değişimler olabilir veya daha önceden sizi rahatsız etmeyen konular üzerinizde sıkıntı oluşturabilir.

Kendi içinize dönme eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Genelde düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizde her zamankinden fazla yoğunlaşıyorsunuz ancak gereksiz bazı detaylar sizi çok uğraştırabilir. İşinizle ilgili olarak karamsar düşünceler içine girebilirsiniz ve geleceğinize ilişkin kaygılar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir.

Maddi konularda karamsarlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve parasal olanaklarınızı değerlendirmekte hatalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı dengelemeyi başaracaksınız.

Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda genel bir gerginlik olabilir ve ailenizle fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. Çözdüğünüzü sandığınız bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir ve bu sizin için sıkıcı olacaktır. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karar vermekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçma eğilimine girebilirsiniz. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

7 Mayıs 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:35 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, günün ikinci etkili enerjisi olarak önem taşıyor. İleriye dönük olarak kararlarını kendince vermekten yana olan kişi, aşk hayatıyla ilgili konularda seçimlerini gözden geçirmelidir. Ancak unutmamalıyız ki, hiç kimse, sizin değer ölçülerinize göre davranmak, hareket etmek mecburiyetinde değildir. Bu görünüm, başkalarıyla olan paylaşımlarda kontrolsüz, baskıcı, inatçı davranmanın, sürekli endişeli, kuşkucu olmanın sizi zorlayabileceğinin işaretçisidir. Ya en başından ne istediğimizin bilincinde olarak seçimlerimizi yapmalıyız veya kimseyi değiştirmeye kalkışmamalıyız. Ayrıca maddi kazanç sağlayan, getirisi yüksek olana yönelirken, piyasanın değişen koşullarını göz önüne alacak şekilde kendimizi ayarlamalıyız.

7 Mayıs 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken, hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Partnerinizi düşüncelerinizden dolayı ikna etmelisiniz.

4 Mayıs 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir. Bazı konular sıklıkla konuşulur, ancak çok ender kendini gösterir, bu tür bir fırsatla da karşılaşabilirsiniz. Yani, öyle ya da böyle dikkatli olmanız gereken bir gün.

7 Mayıs 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleki konulara ve sorumluluklara dikkat çeken günler başladı. Aşırı yoğun olacağınız bu dönem her şeyi yeniden planlamanız gerekecek. Kişisel disiplininizi korumalı, duygusal endişelerden uzak durmalısınız. Zira gelecek yönünde yeni hedefler belirlemek, işle ilgili maddi kaygıları aşmak için sabırlı olmak durumundasınız.

7 Mayıs 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber keyfiniz yerine geldi. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir. Vereceğiniz moralle her şey yoluna girebilir.

7 Mayıs 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

7 Mayıs 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 17' 29" R
Ay
Yengeç
16° 36' 25" R
Merkür
Başak
29° 10' 43" R
Venüs
Akrep
03° 23' 23" R
Mars
Yengeç
12° 07' 19" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 23" R
Satürn
Balık
14° 42' 30"
Uranüs
Boğa
27° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 22' 49"
Plüton
Oğlak
29° 42' 13"
Chiron
Koç
22° 03' 21"
Lilith
Terazi
09° 48' 08"
True Node
Koç
06° 39' 16"
Son Güncelleme : 26/09/2024 00:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>