Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınınızda yaşanan bir soruna yaklaşıp çözümüne katkıda bulunmak istiyorsunuz. Ama sorunu yaşayan kişi kendisine yapılacak uyarılara kapalı bir ruh durumu içinde. Çabanız bir işe yaramayacak.Bu günlerde bir yalnızlık duygusu yaşıyorsunuz. Hayatı paylaştığınız kişi ya da kişilerle temel sorunlar yaşamadığınız halde mutlu değilsiniz.

10 Şubat 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:32 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, Salı günümüzün etkili enerjisidir. Sizi ilgilendiren her konuyla yakından ilgilenmenizi, yeni girişimler için araştırmada bulunmanızı sağlayıcıdır. İlişkinizle alakalı mevzularda da, şefkatli ve düşünceli yaklaşımlar size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönebilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçlarına en az kendiniz kadar değer verebileceğiniz bugün, aşk oyunları gerek sizin gerekse partnerinizin ruhen beslenmesi açısından gayet olumludur. Eğer yeni başlayan bir ilişki içindeyseniz, normal zamanlarda ilk adımı göstermekte çekinen doğal yapınızın tam tersine bugün kendinizden gayet emin bir şekilde karşınızdaki kişiye onu ne kadar beğendiğinizi açıkça belli edebilirsiniz

10 Şubat 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki konumlarınız vebaşarılarınız gündeme gelecek, kişisel ilişkilerinizden kopmayacak fakat o kadar yoğun yaşamayacaksınız. Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız, uzak durmalısınız. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir.

10 Şubat 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir. Güzel bir planlama ve sunumla sizinlebirliği yapmak isteyecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda ve kutlamalar planlanabilir.

10 Şubat 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuza geçiyor ve bu her zaman olduğu gibi sizi olumlu etkiliyor. Dalgalanmalar içerisindesiniz. Duygusal beklentileriniz, davranışlarınız üzerinde hakimiyet kurabilir. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu durumun, hem işte hem de özel hayatınızda yararları olabileceği gibi zararları da olabileceğini unutmayın.

10 Şubat 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİKİRLERİLERİNİZİ uygulamadan önce çalışma arkadaşlarınıza da danışırsanız daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

10 Şubat 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

10 Şubat 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 16" R
Ay
Boğa
23° 24' 42" R
Merkür
Başak
21° 55' 54" R
Venüs
Terazi
28° 36' 56" R
Mars
Yengeç
09° 58' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 34"
Satürn
Balık
14° 59' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 13"
Lilith
Terazi
09° 22' 06"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>