Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz size mutluluk veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin aşk diye tanımlanması sizi şaşırtıyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor.

Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olduğunu düşünüyorsunuz. İhmal etmek problemi büyütebilir. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bu işi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük, küçük de olsalar gündelik problemler kafanıza takılıp canınızı sıkıyor. Bu sorunların birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu bilmeniz işe yaramıyor. Sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz de bazı durumlarda para etmiyor. Kendinizi bazen hiç direnmeden problemlerin insafına bırakmayı istiyorsunuz. Bu çok insani ihtiyacınızı yine çelik iradeniz engelliyor.

8 Şubat 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi  günümüz Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji huzursuzluk da yaratabilir. Eğer bir şeylere kafanızı takılıysa, lütfen bir daha düşününüz. İyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz.

8 Şubat 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Fakat siz, amaçlarınız doğrultusunda yaşadığınız için, düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.

8 Şubat 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin daha iyiye gidebilme olasılığı yüksek. Ancak, belli düzenlemeler yapmadan ya da girişimlerde bulunmadan önce kaynaklarınızı doğru kullandığınızdan ya da hesapladığınızdan emin olmalısınız. Veya bu alanda sizi yönlendiren kişiler varsa, bu kişilerin hesaplarının ya da değerlendirmelerinin doğruluğunu gözlemlemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli : Gezegen konumları bugün bize pek çok alanda yanıldığımızı veya yanlış adımlar attığımızı hissettirebilir. Yanlış yere taşındığınızı, boş yere birfırsatına ‘'hayır'', istemediğiniz bir teklife evet dediğinizi, aslında hiç de tercih etmediğiniz bir telefon modelini satın aldığınızı düşünebileceğiniz bir gün. Ancak, en azından tüm bunları telafi edebilmek için çok geç değil, kara kara düşünmek yerine geç olmadan bu konularda harekete geçmek daha doğru olacaktır. Aynı zamanda Merkür gezegeni dün itibariyle üç haftalık geri hareketine başladı. İletişim gezegeninin geri hareketinin, burcunuz ve burçlar üzerindeki iletişimi zorlayan etkisini dün detaylı şekilde ele almıştık. Kaçıranların, dünkü yayınlarımızı internet üzerinden takip etmesinde fayda olabilir.

8 Şubat 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

8 Şubat 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARAMSAR olmanız için hiçbir neden yok. Bugün, değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Sahip olma duygunuz had safhalara çıkabilir.

8 Şubat 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 16" R
Ay
Boğa
23° 24' 42" R
Merkür
Başak
21° 55' 54" R
Venüs
Terazi
28° 36' 56" R
Mars
Yengeç
09° 58' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 34"
Satürn
Balık
14° 59' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 13"
Lilith
Terazi
09° 22' 06"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>