Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda belirlediğiniz özel anma günlerinizi çok sık unutuyorsunuz. Sevgiliniz ona gösterdiğiniz ilgiyi arkadaşlarına övgüyle anlatıyor. Unutkanlığınızdan kurtulursanız mükemmel bir partner olacaksınız.

İşyerinizde sizinle ilgili güzel şeyler düşünülüyor. İş tecrübeniz ve bilginizle çok beğeniliyorsunuz. Büyük bir özveri içinde çalışıyorsunuz. Bu özellikleriniz yakında sizi çok sevindirecek biçimde karşılığını görecek.

Özellikle akşam gezmelerinde, gece çıkmalarında tam bir para canavarı oluyorsunuz. Dün ve bugün yaptığınız harcamalar yarınki ödemeleriniz için problem yaratacak.

Sevdiğiniz birinin ailesindeki bir sağlık sorunu için bir miktar paraya gereksinimi var. Onur meselesi yapıp bunu dile getiremiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de varsınız. Hafta içinde bu konuyla ilgili bir çağrı alabilirsiniz. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün yaşadığınız da tamamen böyle bir üzüntü. Akşam çok sevinip mutlu olacağınız konuklarınız gelecek. Onlarla güzel vakit geçireceksiniz. .

7 Şubat 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:49-20:43 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir. Ki bu kararlar daha sonra pişmanlık uyandırıcı olabilir. O nedenle olabildiği kadar sakin olmakta yarar var.

7 Şubat 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı ve kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız.

7 Şubat 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir. Gezegenler yeniden yapılandırmayı destekliyor bugünlerde. Moral bozmadan uyum sağlarsanız ilerleyen haftalarda her şey rayına oturacaktır. Ancak, bugünden itibaren üç hafta boyunca, dış ticaret, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, medya, ulaşım, seyahatler ve iletişim başlıklarında ele alınabilecek konularda ufak tefek problemler yaşanabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun günler olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki üç hafta boyunca geri harekete geçecek olan Merkür ulaştırma, iletişim, elektrik ve elektronik başlıklarında sorunlara, yanlış anlaşılmalara, özel yaşantımızda veyahayatımızdaki ilişkilerde zorlanmalara ve aksiliklere neden olabilir. Yolculuklar, banka işlemleri, mesajlaşmalar, rezervasyonlar ve ödemeler esnasında dikkatli olmak ve kayıp ya da karıştırılmış evrak veya eşya türünde sıkıntılara hazırlık yapmak yerinde önlemler olacaktır üç hafta boyunca. Merkür gerilemesinin en güzel yanı geçmişten gelen tamamlanmamış işleri tamamlamaya yardım etmesi ve eski tanıdıkları tekrar gündeme getirmesidir. Arayan, haber alınan ya da karşılaşılan eski arkadaşlar yüzümüzü güldürebilir bu süreçte.

7 Şubat 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatının getirdiği sorunlara yönelmiş durumdasınız. Bu dönemde beklentilerinizde ölçülü olmalı, aynı zamanda para durumunuzu ilgilendiren konulara dikkat etmelisiniz. Sosyal çevrenizde yaşana hareketlilik devam ederken, destek olmanız gereken yardım çalışmalarının içinde olacaksınız. Aşk hayatınızda duygusal olarak yorucu olacak gelişmeler var.

7 Şubat 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN ailenizle birlikte olmak isteyeceksiniz. Onlarla duygu paylaşımı içinde olmanız, ortak aktiviteleri gündeme getirecek.

7 Şubat 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>