Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Empati Yapmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında pek sorun yaşamayacakısnız. Mümkün olanlara yönelmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atma şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmelisiniz.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeli ve harcamalar konusunda da abartıya kaçmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi ayaklarınızın üzerinde durmanıza neyin engel olduğunu fark edebilirsiniz. Hem ilişkilerde hem de parasal konularda aldığınız bazı kararların sizi tatmin etmediğini görebilirsiniz. Yeni kararları, yeni kriterler ve öncelikler belirleyerek almanın ilk adımını atabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu olarak duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda bazı karmaşık duygular hissedebilir ve bunları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İletişim konularına dikkat etmek ve duygularınızı açık bir şekilde ifade etmek önemli olacaktır. Aynı zamanda, yakın çevrenizle ilişkilerinizde de hassas olmanız gerekebilir. Kendinizi geri çekme eğilimi gösterebilirsiniz fakat diğer insanların duygusal ihtiyaçlarına da önem vermek önemlidir. Enerjinizi yükseltmek için hobilerinize zaman ayırmak veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek faydalı olabilir. Kararlarınızı verirken duygularınıza güvenebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla ilgilenen Yengeç burcuysan, çalışmalarına daha da yoğunlaşacaksın. Başarının gelmesi senin için mucize olmayacak. İlişkisi olan Yengeç burcuysan, ilişkinde empati yapmayı öğrenmelisin. Eğer karşındaki anlamaya çalışmazsan aranızdaki küçük bir sorun bile dağ gibi büyüyebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi ayaklarınızın üzerinde durmanıza neyin engel olduğunu fark edebilirsiniz. Hem ilişkilerde hem de parasal konularda aldığınız bazı kararların sizi tatmin etmediğini görebilirsiniz. Yeni kararları, yeni kriterler ve öncelikler belirleyerek almanın ilk adımını atabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara daha objektif ve sakin bir şekilde bakmaya çalışmalısınız. Korkularınızı açacaksınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşündüklerinizi uygulama konusunda oldukça şanslısınız. Sizi engelleyebilecek çoğu şeyden yavaş yavaş uzaklaşma şansınız var. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece genel olarak problem de yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlar değişiklik gösterse de mutlaka ayak uydurmaya çalışmalısınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara karşı dürüst olman gereken bir gündesin. Eğer bir süredir seni zorlayan bazı kişilerle uğraşman gerekiyorsa onlara karşı tavrını ortaya koyman gerekebilir. Günün sonunda bu mesele ortadan kalktığı için daha rahat hissedeceksin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün dürtüsel eylemlere dikkat edin ancak anın sıcağında ortaya çıkan her şeyi düşünün çünkü bunlar üzerinde düşünmeye değer şeyler olabilir. Bugün pratik ayrıntıları kaçırmak veya uzun vadede gerçekten önemli olmayan şeylere odaklanmak çok kolaydır fakat zihninizi rahatlatmak da zorlayıcı olabilir. Gelen bilgilerin abartılı olabileceğini düşünün ve son kararı saklamayı hedefleyin. Bu, yüzeysel olanın sizin için hemen hemen her şeyden daha önemli olduğu bir zamandır! Üzeri örtülmüş bilgilerden kaçınırken kendinizi ve hayatınızdaki önemli insanları daha derinlemesine tanımanın yollarını bulun. Mevcut ilişkileri iyileştirmenin, geliştirmenin ve bundan keyif almanın yollarını keşfetmeyi hedefleyin. Gün ilerledikçe önceliklere odaklanmak daha kolay olur.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, ortaklık, ilişkilerinizde güçlü gelişmeler gerçekleşebilir ancak ani sorunlar da gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki huzursuzluk, duygularınız üzerinde baskı yaratıyor. Sevgilinizle aranızdaki sorunları konuşarak halletmeye çalışın. İsteklerinizi ve duygularınızı ona anlatmayı deneyin. Sevdiğinizin sizi anladığını düşünebilirsiniz fakat sizin de ona karşı daha ilgili olmanız gerekiyor. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 08" R
Ay
Boğa
05° 03' 26" R
Merkür
Akrep
06° 53' 23" R
Venüs
Yay
00° 25' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 41"
Uranüs
Boğa
26° 24' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 56"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Terazi
12° 16' 09"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>