Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle biraraya gelecek ve ilişkinizdeki pürüzleri çözüme kavuşturmak için harekete geçmek isteyeceksiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları çözüme kavuşturma noktasında daha şanlısınız.

Mesleki olarak beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Çözüm arayışlarınızın sizi memnun edecek düzeyde sonuçlanma ihtimali var.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelse de pek sorun yaşamayacaksınız. Destek arayışınızdan olumlu anlamda geri dönüşler sağlama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimin ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışmamalısınız. Bunun getireceği yorgunluk hayatın akışını kaçırmanıza neden olabilir. Ekonomik bağımsızlığı elde etmek, bunu güçlendirmek adına sizi yeni bir yol çizmeye mecbur bırakacak haberler alabilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal hallerinizi dengelemeniz gereken bir gün olabilir. Biraz huzursuz hissedebilir ve iç dünyanızla ilgili çelişkiler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve nazik olmanız önemli olacaktır. Ayrıca, sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltabilir ve enerjinizi dengeleyebilirsiniz. İçsel yolculuk yapmak ve iç huzurunuzu bulmak için meditasyon veya yoga gibi tekniklere başvurabilirsiniz. Unutmayın, zihinsel ve duygusal denge sağlamak günlük yaşamınızda size çok daha iyi hissettirecektir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odandaki dağınıklık artık seni rahatsız etmeye başlıyor. Bugün odanda detaylı bir temizlik yapıyorsun. Eğitim hayatı devam eden Yengeç burcuysan, güzel bir haber alabilirsin. Ailen senle gurur duyacak. Onların emeklerini boşa çıkarmıyorsun. Çocukları olan Yengeç burcuysan, onların eğitim hayatıyla daha yakından ilgilenmek isteyebilirsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi düzeninizde yaşamanın gerekliliğini düşünebilirsiniz. Bu konuda daha önce cesaret gösteremediğiniz ya da tamamlayamadığınız durumlar söz konusu olduysa, bugün yeniden gündeme getirebilirsiniz. Aile desteği almanın, ortak paydada buluşmanın önemli olduğu bir gündesiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle şansınızın aşk konusunda yaver gideceği ve kendinizi karşı tarafa açıklama fırsatı yakalayacağınız bir gündesiniz. İsteklerinizde net olmanız oldukça önemli.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok talepkar olabileceğin bir gün. Çevrendeki insanlardan daha fazlasını isteyebilirsin. Ancak bu durumun bir gerginlik yaratabileceğini göz önünde bulundurman gerekiyor. Kimsenin kalbini kırmamalısın bu davranışınla bugün.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, çalışmalarınızı ve fikirlerinizi paylaşmak ve bakış açılarınızı, inançlarınızı ve hayallerinizi ifade etmek için ilham verici bir zaman olabilir. Arkadaşlarınız sizi destekliyor ve siz de bu iyiliğin karşılığını hemen veriyorsunuz! Sözler vermek için iyi bir gün olmasa da hayatınızı genişletmek ve yeni zevkler veya ilgili herkese fayda sağlayacak ilişki kurma yollarını bulmak için iyi bir gün. Arkadaşlık ve ilişkiler özgürleştirici bir duygu olabilir. İşbirliği veya dostça bir rekabet içinde çalışmak bugün tatmin edici olabilir. Romantizm güçlenebilir ve uzun süreli ilişkiler dost canlısı enerjiden faydalanır. Bir ilişkide takdir gerekiyorsa, bunu göstermek için uygun bir zamandır.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşam geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmelisiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, ortaklık, ilişkilerinizde güçlü gelişmeler gerçekleşebilir ancak ani sorunlar da gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal hayatınızda bazı çılgınlıklar olabilir. Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurmanız söz konusu. Aceleye getirilmiş yakınlıklardan uzak durun, zarar görebilirsiniz. Yıpratıcıtemposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan maddi-manevi çok kazançlı çıkacaksınız.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>