Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Uykunu Düzenlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etme şansınız da var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak daha dengeli olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamanda olmanıza rağmen şartları çok fazla zorlamamanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı olumsuzluklar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinizi paylaşamadığınız, kendinizi yabancı gibi hissettiğiniz ya da bir tehdit altında olduğunuzu düşündüğünüz yerlerde daha fazla durmamalısınız. Hayallerinizi gerçekleştirmek için size ve hayallerinize ait olmayan bir durumu kabullenmek zorunda değilsiniz. Bu esnekliği kendinize sağlamak duygusal ve psikolojik olarak hafiflemenizi sağlayacaktır.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için anlatıcı bir gün olabilir. İçsel dünyanıza yönelip duygusal deneyimlerinizi keşfetmek isteyebilirsiniz. Mantıklı kararlar vermek yerine duygusal tepkiler verme eğilimi gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas bir tutum sergilemek, sevdiklerinizi anlamak ve onlara destek olmak için iyi bir fırsat olabilir. Ancak, duygusal dalgalanmalar da yaşayabilirsiniz ve bu nedenle dikkatli olmakta fayda var. Kendinizi rahat hissettiğiniz alanlarda zaman geçirmek ve sizi mutlu eden aktivitelere odaklanmak için en iyi günlerden biri olabilir. Özetlemek gerekirse, bugün duygusal bir gün sizi bekliyor olabilir ve bu duygularınızı keşfetmek, sevdiklerinize destek olmak ve mutlu olmanız için bir fırsat sunabilir. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El sanatlarıyla uğraşan Yengeç burcuysan, eserlerini somut olarak sergilemek isteyebilirsin. Böyle bir dönemde ailenin desteği seni cesaretlendirecek. Gece uykularını yeteri kadar iyi alamaman seni olumsuz etkiliyor. Uykunu düzene sokmak isteyeceksin. Bu konuyla ilgili internetten derin araştırmalar yapıyorsun.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde sıklıkla düşünüp, çalışıp bu yüzden zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz durumlar sizi bazı risklerden koruyor olabilir. Bu yüzden yaşadığınız her anı, uğraştığınız her işi farklı bir anlam barındırma ihtimaliyle değerlendirmelisiniz. Mantıklı ve sağduyulu olanın kazançlı çıkacağı bir gündesiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Doğal çekiciliğinizle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Karmaşık durumları tamamen geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunlar ve sıkıntılar yavaş yavaş çözüme kavuşturmaya başlayacak.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eğer isterseniz sevdiklerinizden de yardım almaya niyet edebilirsiniz. Dua etmek, maneviyatınızı yükseltmek için de oldukça uygun bir gün.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı arkadaşlıklarını gözden geçirmen gerekecek. Aranızda tartışmalar yaşanmış olan kişilerle bu durumu düzeltmek isteyebilirsin bugün. Senin atacağın adımlar bu arkadaşlıklar için daha kıymetli olacak.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neden önünüze çıkan neredeyse tüm yeni bilgileri olumsuz görüyorsunuz? Sebebi ne olursa olsun, bu huyunuzdan kurtulmanız gerekiyor çünkü bu şekilde düşünürseniz, evreni size beklediğinizi vermeye teşvik etmiş olursunuz. Daha olumlu bir bakış açısını hayatınıza yerleştirmeye çalışın. Yeni bir işe başlama cazibesine kapılabilirsiniz ama bu değerli zamanınızın ve enerjinizin ne kadarını tüketecek? Bir gün içerisinde yapabileceğiniz şeylerin bir sınırı var ve önceliklerinizi anımsamadan bir söz vermekten kaçınmalısınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşınıza, başarılı olduğu konusundaki konuşmalarınızla cesaret verebilirsiniz. Böylece, ortaklaşa performansınızı arttırabilirsiniz. Bugün, ailenizle ilgili sorunlara çok ince detaylarla yaklaşıyor ve başarılı oluyorsunuz..

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinleriniz ön planda olabilir ve finansal alanda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün sevgilinizle tartışmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. İşbirliği yaptığınız insanlarla sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Bu sorunların daha fazla büyümesini istemiyorsanız sabırlı olun ve kendinizi bu duruma çok kaptırmayın. Sağlığınızın sizi memnun edeceği bir gün.

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>