Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatında Belirsizliklere Yer Yok! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha net olmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak karmaşık etkinler alıyorsunuz. Atacak olduğunuz adımların bundan kaynaklı olarak değişiklik gösterebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz takdirde başarıya daha da yaklaşabileceksiniz. Şartları zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı zorluklar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konular ve değerlerinizle ilgili meselelere odaklanabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirmek ve geleceğe yönelik tasarruflar düşünmek önemli olacaktır. Aynı kaygıları taşıdığınız insanları da düşünerek bir çıkış yolu bulmaya, sorunların çözümünü masaya yatırmaya çalışabilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak karmaşık bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızdaki farklı duygular arasında gidip gelebilirsiniz ve bu size biraz rahatsızlık verebilir. Kendinizi daha fazla zaman ayırarak ve iç dinlemeniz ve düşüncelerinizi analiz etmeniz önemlidir. Kendinize duygusal destek sağlamak için yakın çevrenize başvurabilirsiniz. Ayrıca, gün içinde kendinizi sevdiğiniz aktivitelere odaklamak ve rahatlama sağlamak da önemli olacaktır. İletişim konusunda her zamankinden daha dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü duygusal zorluklar nedeniyle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinizi ifade ederken anlaşılır olmaya özen gösterin. İyi bir dinleyici olduğunuzun farkında olun ve karşınızdaki kişilerin de hislerini anlamaya çalışın. Bu, iletişimdeki uyumu ve anlayışı artırmanıza yardımcı olacaktır.

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adını koyamadığın bir ilişkin varsa partnerinle aranda soğuk rüzgarlar esebilir. Artık belirsizlikler içinde yaşamak istemeyeceksin. Karşındaki kişide ne ifade ettiğini görmek isteyeceksin. Bugün arkadaşlarının çat kapı misafirliğe gelebilir. Habersiz misafirliğe gelinmesini sevmesen de sohbetleriniz sana iyi gelecek.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konuları bir çıkmaza dönüştürmemelisiniz. Ne hissettiğinizi bildiğiniz zaman hayatınızı planlamak da kolay olacaktır. Bugün sizi neyin mutlu ettiğiyle ilgilendiğiniz kadar o mutlu eden konu için neler yapacağınızla da ilgilenmelisiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal alanda pek çok kaygı yaşamaktasınız. Eşin para durumundan kaynaklanan terslikler ve finansal anlaşmalar sizi yorabilir. Başkalarına bağlı olduğunuz bu dönem kaynaklarınızı korumaya özen göstermeniz lazım. Bir başka açıdan bakıldığında kişisel alanda göstereceğiniz çabalar kazançlarınızda olumlu bir döneme girebileceğinizi gösteriyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temelde önemli olan isteklerinize odaklanarak detayları çok fazla düşünmemelisiniz. Hayatınıza istekleriniz hiç beklemediğiniz yerlerden gelebilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içerisinde bazı gerginlikler yaşanabilir bugün. Ancak bu duruma hazırlıklı olacaksın. Sıkıntı çıkaran kişilere karşı önlemini alarak işlerin daha da büyümesini engelleyebilirsin. Bugün dikkati elden bırakma.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, gün yeni yaklaşımları ve esnekliği destekliyor. Çok hızlı hareket etme eğiliminden kaçınabilir ve büyüleyici ve muhtemelen kehanet niteliğinde iç görülere ulaşabilirsiniz. Nitekim ayaklarınızın yere sağlam basmasına özen gösterin, böylece günün açık, büyüme odaklı enerjisinden yararlanabilirsiniz. Planlardaki sürprizler veya değişiklikler beklentilerin ve tutumların değişmesine yol açabilir. Kendinizi özellikle gergin veya huzursuz hissediyorsanız fazla enerjinizi size iyi hizmet ettiğini bildiğiniz üretken bir uğraşa yönlendirmeye çalışın. Yeni yaklaşımları araştırmak ve yeni yöntemleri denemek, farklı ve alışılmadık bir şey yapma isteğini tatmin edebilir. Şimdi en önemli şey, ilerledikçe daha iyi kararlar alabilmek için kendiniz ve arzularınız ve duygularınız hakkında daha fazla şey öğrenmenizdir.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz..

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizde olan biten her ne varsa onu yakından takip etmek isteyeceksiniz. Karmaşık durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Önceliklerinize uygun hareket etmenin daha doğru ve etkileyici olabileceğini de unutmamalısınız. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmaya çalışın.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi derinden etkileyen biriyle tanıştınız. Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir. İş ilişkilerinizden zarar görmemeniz için, ayaklarınız sağlam olarak yere basmalı ve ölçülü olmalısınız. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir.

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>