Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Baskınlığınız Ön Planda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Dengeleri zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmelisiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Düşündükleriniz doğrultusunda hareket etmekte zorlanmayacak olmanız da önemli. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda daha dengeli olmaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen parayı daha dengeli kullanmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak doyuma ulaşmak için her şeyin karşılıklı olduğunu kabullenmelisiniz. Mutlu olmadığınız bir ilişkide mutlu etmeyi de bilemeyeceğiniz için önceliği kendi tutumlarınıza ve bakış açınıza vermelisiniz. Hislerinizi, olayları değerlendirme biçimlerinizi yeniden dizayn ediyorsunuz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için duygusal bir gün olabilir. İçsel dünyanızda bir takım değişimler hissedebilir ve duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha hassas ve duyarlı hissedebilirsiniz, bu nedenle çevrenizdeki insanlarla olan etkileşimlerinizde biraz daha özenli olmanız gerekebilir. Ayrıca, duygusal konularda sağlam bir iletişim kurmanız önemli olacaktır. Farklı duyguların bir arada olduğu bir dönemdesiniz, bu yüzden kendinizi iç dünyanızda dengelemek için zaman ayırmanız faydalı olacaktır.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisine ikinci bir şans veren Yengeç burcuysanız, baskın olan tarafınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu sefer ipleri elinize alacaksınız. Uzun zamandır saçlarınızda değişiklik yapmak isteyenlerdenseniz, istediğiniz modeli kuaförünüze göstermeye karar vereceksiniz. Yurt dışı konuları gündeme gelse de şimdilik sıcak bakmayacaksınız.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğer insanların düşüncelerine aşırı önem verip, bu doğrultuda hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, bu etkiyi kararlarınız üzerinde kontrol altında tutmak için paylaşımlarınıza dikkat etmeli ve kiminle ne paylaştığınızı, bu paylaşımlardan çıkardığınız sonuçları göz önünde bulundurmalısınız. İşinizi, hayalinizi, fikirlerinizi ve duygularınızı paylaştığınız kişilerle ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi ikili ilişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı olmak ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan konular içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir. İlerleyen saatlerdearkadaşlarınız ve sağlığınız ile ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz hayata hevesli oldukça her şeyin daha istediğiniz gibi gittiğini görebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu bir süreçten geçerek sevdiklerinize bolca zaman ayırabilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni projeler konusunda daha hevesli olabilirsin bugün. Farklı işlerle ilgilenmek için uygun zamanı bulacaksın o yüzden. Bütün bu süreçte hayal gücünü kısıtlamamaya özen göstermekte yarar var. Yeni fikirler üretmek vekonularına odaklanmak sana iyi bir başlangıç fırsatı verebilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz ve başkaları hakkında bilgi edinmek için harika bir konumdasınız sevgili Yengeç. Bir partner veya iyi bir arkadaşla iletişim odak noktasındadır. Anlaşmalara varabilir, romantik tekliflerde bulunabilir ve önemsediğiniz insanlarla güzel zamanlar paylaşabilirsiniz. Artık karşılaştığınız haber ve bilgilerde olumlu olanı arıyorsunuz. Bağlantı kurmak ve kendinizi ifade etmek için mutlu fırsatlar olabilir. Nihai bir hedefe ihtiyaç duymadan kendinizi önemsemek ve sadece iyi hissettirdiği için bir şeyler yapmak duygusal dünyanıza işleri düzeltebilir. Eğlence veya ilişkilerle ilgili konuşmalar odak noktasında olabilir. Anlam, ne söylediğinizden çok, nasıl iletişim kurduğunuzda olabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Her türlü riskten uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissediyorsunuz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konularında ani durumlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki şu anda çetrefilli bir dönemden geçiyor. Eğer dürüst davranırsanız, ilişkiyi güçlendirme şansınız oldukça fazla. Beraberyaptığınız kişilerden alacağınız haberler ve yapacağınız görüşmeler işinize daha fazla odaklanmanıza neden olabilir. Onların sözlerini dikkate almalı ancak yine de kendi süzgecinizden geçirerek karar vermelisiniz. Bazı olaylarda kedinizi aşırı zorlamanız nedeniyle bugün zor durumlarda kalmanız olası özellikle parasal konularda.

11 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 31" R
Ay
Boğa
01° 44' 13" R
Merkür
Başak
19° 10' 60" R
Venüs
Terazi
26° 48' 45" R
Mars
Yengeç
09° 08' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 21"
Satürn
Balık
15° 05' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 51"
Lilith
Terazi
09° 12' 16"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>