Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor. Son zamanlardaki mide şikayetlerinizin arkasında bu gerginlik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. İnsanlara biraz tepeden yargılayıcı bakıyorsunuz. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz.

11 Eylül 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Akrep  burcunda ilerleyecek Venüs süreci  aşkta tutkuların birebir işaretçisi olup, erotizm, zevk anlayışınız, sosyal yaşamdaki paylaşımlarınız  ve çocuklarla ilgili konularda üzerinde etkilidir. Bu geçişte etkin görünüm tarihleri:  14, 18, 19, 27, 28 Eylül olarak öne çıkıyor. Ben iki tarihi çok önemsiyorum. Şimdi onları birlikte ele alalım. İlki, 18 Eylül Venüs-Satürn kavuşumudur. Bu kavuşum, aslına bakacak olursak gayet büyük bir dayanma gücü verir  ve kararlılık anlamına gelir. Kişi aşk hayatıyla ilgili meselelerde yaşanan krizin, ardında yatan nedenleri bilir ancak kabul etmekte zorlanır. Oysaki ilişkinin derinlikli bir şekilde ele alınması vakti gelmiştir. Bunu kabul eden kişi, gereken ayarlamaları yapar, aksaklıkları belirler ve çare bulabilmek için mücadele eder. Bazıları için aşk belli başlı önemli, hayati bir konudur. Eğer yalnızsa, bunu kötüye yormak, sonradan üzücü ilişkiler yaşamak yerine, doğru zamanın gelmediğini düşünür ve bilinçli bir şekilde davranır. Bir kısım kişi için bu kavuşumun anlamı, yaşamın tekrar gözden geçirilmesi,  düzenlenmesidir. Böyle bilinçli kişiler, yeteneklerini belirleyerek güçlü insanlarla temasa geçerek başarılı olurlar. Bazı Yengeçler için anlamı, çocuklarının sorumluluklarının farkında ve güçlü bir birey olarak yetişmeleri şeklinde onlarla kurdukları olumlu ilişkidir. Tabii ki bazı Yengeçler için bu kavuşum, evladından uzakta olmanın acısı veya bir evlat sahibi olamamanın getirdiği içsel baskı şeklinde hissedilebilir. Belki biten bir ilişki veya evlilik yüzünden kişi çocuk sahibi olamamıştır. Bu onu derinden üzüyor olabilir veya evladının bir sorunu vardır. Ona üzülüyor olabilir.  Ancak biraz önce değindiğim gibi aslında bu kavuşum derinlikli yapılan ve bilinçli düşünülen konularda sizi dayanıklı ve mücadeleci kılacaktır.

11 Eylül 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, sizin gibi su grubu bir burç olan Akrep'te ilerlerken, . Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

11 Eylül 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel talepler(evde, işte veya özel yaşamda ) artıyor. Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız. Hırslı olmalı, ama ani tepkilerden sakınmalısınız. Sınırlarınızı bilerek, gücünüzü açıkça ve öz güvenli şekilde ortaya koyabilirsiniz. Eğer istiyorsanız olurunu sağlamalısınız.

11 Eylül 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sizi daha fazla fedakarlık ve hizmet teması içeren konular öne çıkıyor. Ancak sizi zorlayan sorumlulukları ele alış biçiminiz önem taşımakta. Biraz esnek ve iyimser olmalı, kendinizi yıpratmaktan sakınmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızı değişmesi ile yaşanan adaptasyon sorunlarını geri planda bırakmaktasınız. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz yararlı olabilir.

11 Eylül 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Alacağınız mutlu haberleri ailenizle paylaşacaksınız. Günün en mutlu burcusunuz. Ancak ters düşme ihtimaliniz de yüksek.

11 Eylül 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Eylül 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 29' 35" R
Ay
İkizler
22° 28' 02" R
Merkür
Başak
25° 47' 47" R
Venüs
Akrep
01° 09' 15" R
Mars
Yengeç
11° 07' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 12"
Satürn
Balık
14° 50' 19"
Uranüs
Boğa
27° 02' 57"
Neptün
Balık
28° 25' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 06"
Chiron
Koç
22° 08' 01"
Lilith
Terazi
09° 35' 57"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 24/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>