Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hakkını Savunuyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha temkinli olmanız da gerekebilir. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Genel olarak kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor. Doğru olan ne ise, ona yönelmeniz gerekmekte.

Finansal olarak kendinizi toparlama şansı elde edeceksiniz. Tercihleriniz konusunda da yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emek vermek, sonuna kadar gitmenin her zaman yeterli koşulu olmayacaktır. Değmeyecek, sonuç vermeyecek, tatmin etmeyecek durumlar için zaman harcamak sizi geriye atabilir. Bugün istek ve hırs arasındaki çizgiyi aştığınız için kaybettiğiniz, geride kaldığınız durumları değerlendirin ve artık yeni bir rota belirleyin.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmalı ve karşınızdakilerin duygularını da önemsemelisiniz. Ailenizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Özellikle sevdiklerinizle sağlam iletişim kurmak için çaba göstermelisiniz. Karar verirken mantığınızı kullanmak sizi yanıltmayacaktır. Dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde miras konuları gündeme gelebilir. Ailenin hakkını sonuna kadar savunma niyetindesin. Kimsenin hakkınızı yemesine izin vermeyeceksin. Sosyal medya hesaplarında daha az vakit geçirmeye başlayacaksın. İş hayatında yaşanan bazı karşılıklar yüzünden sorumlularını aksatabilirsin.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne için çabalarsanız onun için sonuçlarını alabilirsiniz. Bu düzenin değişmesi mümkün değildir ancak düzene ne ile katkı sağladığınızı değiştirmek mümkündür. Ekonomik beklentileriniz ve çıkmazlarınız sizi farklı alternatiflere itebilir.  

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel konularda biraz dağılabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda görünür olmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda derin ve hassas bir ruha sahip olduğunuzu görebilen kişilerle seçici bir ilişki yürütebilirseniz şansınız açık olacak.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine bir hediye almak için güzel bir gündesin. Kendini mutlu etmek ve sevdiğin şeylere odaklanmak sana daha iyi bir etki sağlayacak. Eğer son zamanlarda kendini yorgun hissediyorsan bu konuda bir şeyler yapmalı ve kendi enerjini yükseltmelisin.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün idare edilmesi gereken bir miktar gerginlik veya huzursuzluk olabilir. Neyse ki gün, dostluğun sizin için haklı olmaktan daha önemli olduğunu görmenize yardımcı olabilir ve sözlerinizin iyileştirici güçleri olabilir. Gizli bir çekim veya perde arkasından iyi şanslar gelebilir. Kendiniz için ayırdığınız özel anlar son derece tatmin edici, hatta şifa verici olabilir. Kariyer veya pratik meselelere daha objektif bakıyorsunuz ve bir durumdan yola çıkarak, uzun süredir devam eden sorunları bile çözmeye yardımcı oluyorsunuz. Başkalarına yardım etme konusunda güçlü bir istek hissedebilirsiniz ve bu özellikle ödüllendirici olabilir.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlara odaklanabilirsiniz. Sağlık, ilişki konularında şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Çünkü, size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 19" R
Ay
Boğa
04° 50' 50" R
Merkür
Akrep
06° 52' 05" R
Venüs
Yay
00° 24' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 22" R
Satürn
Balık
13° 22' 43"
Uranüs
Boğa
26° 24' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Terazi
12° 16' 03"
True Node
Koç
06° 36' 01"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>