Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çözüm Odaklısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, daha net adımlar atmak ve istediklerinize ulaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çıkarlarınız doğrultusunda adımlar atarken biraz daha kararlı olmanız gerekiyor. Odaklanmaya ihtiyacınız var.

Mesleki olarak kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Önceliklerinizi belirleme konusunda sorunlarla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Ayaklarınız bu süreçte yere daha sağlam basıyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha net olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel bir yorgunluk yaşadığınızı düşünerek takviyeler almak isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz ilaç ve takviyelerden uzak durmalı, gerçek ihtiyaçlarınızın farkında olarak hareket etmelisiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir yerde bulunmak, motive edecek işlerle ilgilenmek daha iyi sonuç almanıza yardımcı olabilir.

7 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz biraz düşük olsa da sizi motive edecek ufak tefek adımlar iyi gelecektir. Dış görünüşünüzle alakalı değişiklik yapmak isteyebilirsiniz veya ev düzeninizi değiştirebilirsiniz. Ailenizle huzurlu vakit geçireceğiniz ortamlar yaratmak da çok iyi gelecektir.

7 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Yengeç burcuysan, eşinle arandaki çekimin azaldığını düşünmeye başlıyorsun. Bu konuyu görmezden gelmek isteyemeyeceksin. Partnerinle bu konuyu konuşup bir çözüm yolu arıyorsun. Kendi işinin sahibi Yengeç burcuysan, ofisini farklı bir lokasyona taşıman gerekebilir.

7 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonelleşmek istediğiniz konularda eğitimler alabilir, kısa süreli çalışmalara başvurular yapabilirsiniz. Resmi işlemlerinizi dikkatle ve bu konuda bilgisi olanlar refakatinde yapmanız önemli olacaktır. Size destek olmasını istediğiniz kişilerin, ilgilendiğiniz konularda yetkinliklerinin olmasına dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki olaylar sizi endişeli yapabilir. Beslenme konusuna dikkat etmelisiniz. Huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı uyanık olun.

7 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kaçırdığınız bazı fırsatlar tekrar ayağınıza gelebilir. Sürüncemede kalan işlerinizi bir çırpıda halledebilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel haberler alabileceğin bir gündesin. Bu keyifli haberleri insanlarla paylaşmadan önce kendine biraz zaman tanıman gerekebilir. Bazı haberlerin bir süreliğine sende kalması, sana daha iyi bir etki bırakacak bugün.

7 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, şimdi hayatınızdaki son olaylar ve koşullarla nasıl başa çıkacağınız ve ruhsal yaşamınızı nasıl yöneteceğinizi işlemenin zamanıdır. Her şeyi bir kenara bırakıp yepyeni planlara başlamak yerine var olan durumu değerlendirip en verimli hale getirmek daha iyi bir yaklaşım olabilir. Bugün, sizi yeni bir kendini keşfetme, iyileştirme ve güçlendirme yoluna itecek güce sahiptir. İçsel ihtiyaç ve arzularınızla barışık olmak en büyük enerji kaynağınız olabilir. Son olayları anlamak ve işlemek bunun bir parçasıdır. Daha basit ve kolay bir yol olduğu halde hayatı olması gerekenden daha zor bir hale getirmekten kaçının.

7 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır.

7 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, şartlarınızı zorlayacaksınız. Ailenizin kadınları ile aranızda duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Özellikle hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

7 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>