Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Keyiflisin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade etmek isterken sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha aktifsiniz. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Finansal durumunuzla ilgili bazı dengesizlikler yaşanabilir. Kendiniz için doğru olana yönelmenizin daha doğru olabileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz ve asılsız söylemlere maruz kalabilirsiniz. Tanıdığınızı düşündüğünüz insanların başka bir yönüyle tanışmanın zorluğuna kapılmamalısınız. Bu zorlukların sizi daha kolay ve iyi olana götürmek için yaşandığının farkında olduğunuzda, herkesin ve her şeyin sizi etkilemesine müsaade etmeyeceksiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak oldukça hassas olabilirsiniz. Kendinizi başkalarının duygularına karşı daha hassas ve empatik hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve yardımsever yaklaşımlarınız ön planda olabilir. Bugün, evinizle ilgili konulara yönelebilir, ailenizle zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlayabilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatından keyif aldığın günlerden geçiyorsun. Kimsenin modunu düşürmesine izin vermeyeceksin. Kendi yolunda özgürce ilerlemek istiyorsun. Giyimine daha çok özen göstermeye başlıyorsun. Stilinde yapacağınız küçük değişiklikler sana ayrı bir çekicilik katabilir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bazı düşünce ve endişelerden uzak hissettiğiniz yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sürekli aynı gündemlerle ilgilenmek odak noktanızı şaşırmanıza ve süreci doğru yönetememenize neden olabilir. Sizi bu anlamda manipüle eden durumların farkında olduğunuzda, hayatınızda bunlara yer açmamak için daha faydalı ve keyifli konuları çekebilirsiniz. 

5 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Bazı olaylar farkındalığınızı yükseltebilir. Ailenizle ilgili konularda keyifli gelişmeler olabilir. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Sevgilerinizi evde misafir edebilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kutsal ve manevi konularda kendinizi mutlu edecek enerjiyi bulabileceksiniz. Bugünün sizin için asıl konusu huzur olabilir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çok fazla hareket ettiysen bugün kendine biraz vakit ayırman gerekebilir. Ağrılara karşı dikkatli olmalı ve hareketlerinde kontrollü olmalısın. Günün daha iyi geçmesi için biraz dikkat etmen gerekebilir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün eğlenceye biraz zaman ayırmayı teşvik ediyor. Etkileşimleriniz aracılığıyla özellikle yaratıcı veya olumlu bazı fikir ve tutumları keşfedebilirsiniz. Zeki olduğunuz ve insanların dikkatini hızla çektiğiniz için fikirlerinizi tanıtmak başarılı olabilir. Kendinizi ifade etmede yararlanabileceğiniz bir ruhsal gücünüz vardır. Beklenmedik veya gizli kaynaklardan güzel bir destek gelebilir veya bir soruna huzurlu bir çözüm bulabilirsiniz. Gün yeni bir bağlantıya veya geçmiş bir ilişkiye ilişkin farkındalığa yol açar.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla birlikte değişik işler yapma düşüncesi içindesiniz. Sert mizaçlı biri değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Dikkatli olun.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evinizle ilgili bir çok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. İlginç eşyalar satın alabilirsiniz. Yaşamınızı renklendirmek için, gerekli çalışmaları bir an önce başlamalısınız.

5 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>