Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şımarıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Duygusal olarak kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmeye çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenilik arayışında olan kişilerle tanışmak, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Yatırım ve projeler üzerinde düşünerek yeni kapılar açabilirsiniz. Kararlarınızı verirken acele etmemek, ancak zamanın da akıp gittiğini hatırlamak önemlidir.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların davranışları daha fazla üzerinize gidebilir. Kendinizi korumak için duygularınızın derinliklerine inebilirsiniz. Bugün özellikleilişkilerinizde dikkatli olmakta fayda var, işbirliklerinde dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Enerjinizi dengede tutmak için dinlenmeye de özen göstermelisiniz. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe güzel bir aile kahvaltısıyla başlıyorsun. Yaşın ilerledikçe ailenin senin için ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun. Onları daha çok mutlu etmeye özen göstereceksin. Yaptığın birimleri uzun süredir almak istediğin bir çanta için kullanmak isteyebilirsin. Kendini şımartmayı seviyorsun.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Küçük değişikliklerin hayatınızda büyük etkiler bıraktığını gördüğünüzde bunları birleştirebilirsiniz. Yeni bir haftaya hazırlanırken sadece eşyalarınızı değil, yeni tutumlarınızı da çantanıza koymalısınız. Zaman harcadığınız şey, sonunda sizi kendine dönüştürecektir; ne olacağınıza siz karar vermelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi duygusal yönden daha hareketli ve hassas bulabilirsiniz. Gelecek yönünde daha pozitif olmanın yollarını aramalısınız.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz sürece istediğinizi yapabilirsiniz. Vicdanınız size sorun çıkarmaya başlıyorsa, bunu davranışlarınızı biraz düzeltmeniz gerektiğinin bir işareti olarak görmelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün erken saatlerinde işlerine odaklanmak ve günün ilerleyen saatlerinde de sosyal konulara vakit ayırmak kendini çok daha iyi hissettirecek bugün. Disiplinini iyi sağlayacak ve hemhem de arkadaşlıklar ile alakalı güzel gelişmeler yaşayacaksın. Bugünün keyfini çıkar.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bir kenara ittiğiniz duyguları kabul edebilirsiniz. Duyguları yapıcı, yararlı ve pratik yollarla yönlendirmek mümkün olabilir. Gün ilerledikçe bir durumun kusurlarını ortaya çıkarabilir. İnsanlar fikirlerinize katılmayabilir veya takip etmeye istekli olmayabilir. Her ne kadar dikkat çekmemeyi ve ihtiyacınız olan dinlenmeyi tercih etseniz de yükümlülükler artık sizi muhtemelen konfor alanınızın dışına çekecektir. Hafif bir hayal kırıklığı yaşanabilir veya bardağın yarısının boş olduğu görülse de bunun geçici bir durgunluk olduğunu unutmayın. Bu zamanı akıllıca kullanırsanız plan ve projeleri geliştirmenin yollarını keşfedeceksiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik hissedebilir, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Yurt dışı, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işleri artık biriktirmeyin. Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 33" R
Ay
Boğa
05° 09' 44" R
Merkür
Akrep
06° 54' 02" R
Venüs
Yay
00° 26' 18" R
Mars
Yengeç
23° 13' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 20" R
Satürn
Balık
13° 22' 40"
Uranüs
Boğa
26° 24' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Terazi
12° 16' 12"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>