Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, sizin arkadaşlarınızla yapmak istediği programlara açık olmanızda yarar var. Sizin, onu kendi çevrenize sokmaktan çekindiğinizi düşünüyor. Böyle olmadığını mevcut tavırlarınızla kanıtlayamayacaksınız.

Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni bilgiler alabilirsiniz. Bu bilgiler zaman, zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Hayallerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hepsinin birden gerçekleşmesi mümkün gibi gözükmüyor. Gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak.

Yakın çevrenizi değerlendirirken iğne-çuvaldız örneklemesini unutmamalısınız. Bazı yakınlarınızda vefa duygusunun olmadığını düşünüyorsunuz ama zaman, zaman sizin de aynı eksiklik içine girdiğiniz düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin başkalarını düşündüğünüz kadar, sizi düşünmediklerini sanıyorsunuz. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyor ve beğeniliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz iyimserlik gibi görünüyor. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtaracak.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:36 itibariyle Ay-Balık burcunda ılımlı, şefkatli, yardımsever özelliklerimizi öne çıkarıyor. Yeni haftanın başlangıcında bu enerji bize huzur veriyor. Sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak istiyoruz. Saat 09:05 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek.  Bu görünümün  güçlü desteği sayesinde güzel duygular kendiliğinden yüreğinize ulaşır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar.  Hayata bakış açınızı yenileyen ve sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların hayata bakış açıları ne olursa olsun bayram öncesi onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeli davranışların size zarara verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Bugün, alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bildiğiniz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazıbirliklerinizin, maddi anlaşmaların ya da yaratıcılık içeren planların potansiyelini ve faydalarını ölçmeye ya da tartmaya çalışırken, olayların olumlu şekilde ilerleyebilmesi için, elimize geçecek şeyler veya ödül beklentilerimiz kadar, plan ve işlerin detaylarına da yoğunlaşmamız ve gerçekçi olmamız gerekebilir. Kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünmeli, büyük resme odaklanmalıyız.

9 Kasım 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular ve getireceği seyahatler her açıdan keyif verici olacak. Aynı zamanda sizi geliştirecek yeni konular aracılığı ile eğitsel çalışmalara öncelik vereceksiniz. Yeni adımlar atabilirisiniz. Hayat görüşünüzü sorgulamanız gereken bu dönemde inançlar ya da, sanatı içine alan araştırmalarda bulunmak heyecan verici olabilir.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... En çok istediğiniz şeylerden biri de yeni yerler keşfetmek. Fırsatlar ayağınıza gelecek ve ruhunuz dinlenecek.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

11 Kasım 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 40' 13" R
Ay
İkizler
10° 58' 05" R
Merkür
Başak
24° 14' 23" R
Venüs
Akrep
00° 07' 49" R
Mars
Yengeç
10° 39' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 37"
Satürn
Balık
14° 53' 56"
Uranüs
Boğa
27° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 15"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 07"
Lilith
Terazi
09° 30' 21"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>