Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler onu şımarttığınızı düşünüyor. Siz ise sürekli vermekten bir türlü vazgeçemiyorsunuz. Yine onun isteklerini yerine getirmek için dört döneceksiniz. Neyse ki, o da size karşılığını veriyor.

İşyerinizdeki huzur genel huzurunuzu da etkiliyor. Hafta başında küçük bir problem yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bu sorun huzurunuzun bozulmasına neden olmayacak.

Para probleminiz yok ama geçmişteki bonkörlüğünüzü yapabilecek koşullarınız da yok. Siz de bunun farkındasınız. Yine de zaman zaman bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz.

Gereksiz harcamalardan uzak durmanız gereken bir gün.Mütevazi olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamanki evcimen haliniz bugün yanınıza uğramayacak. Çok enerjik bir gününüzdesiniz ve gözünüz dışarıda. Size eşlik etmesini istediğiniz kişiler enerjinize ayak uyduramayabilirler. Aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir. Geç saatlere kadar enerjinizi tüketebilirsiniz.

7 Kasım 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 7 Kasım saat 07:03-6 Mart 2014 saat 12:42 tarihleri arasında Jüpiter-Yengeç burcunda geri harekette olacak. Bu durum siz Yengeçler  açısından, hem geçtiğimiz bu Ağustos ayından bu yana olan ve hayatınızda önem arzeden kişisel ve ailevi meselelerin, büyüme ve gelişim yönündeki kararların tekrar ele alınmasını hem de tümüyle hayata olan bakış açınızın genişlemesi yönünde tesirlidir. Maneviyatınızı ve iç aleminizi keşfetmenizi sağlar. Sezgilerinizi güçlendirir. İlgilendiğiniz konularda bilgilerinizi büyütmenizi sağlar.

7 Kasım 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Gerekli teminatı almadan bir işe soyunmak istemiyorsunuz. Olayları yorumlarken, mantık süzgecinin çok önemli olduğunu ona anlatmalısınız.

7 Kasım 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleriyle ilişkilerinizde kullandığınız özgün yöntemler gerekli tepkileri almanızı veya yardımları bulmanızı sağlayabilir. Duygularınıza güvenebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Daha önce halledilmemiş konular varsa, bu hafta ön plana çıkacak olanlar keşke daha önce bu konuları halletmiş olsaydık dedirtebilir. Gezegenlerin baskısına rağmen köklü değişiklikler yapmakta zorlanabiliriz. Engellenmişlik hissi ve odaklanma sorunu yaşayabileceğimiz bir gün. Amaç ve hedeflerimize ulaşmak ya da görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için çok fazla gayret göstermemiz gerekebilir, ancak hareket etmek de bir o kadar zor olabilir. Belli konularda verdiğimiz sözlere ya da attığımız imzalara rağmen esneklik gösterilmesi gereken günlerdeyiz.

7 Kasım 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde sizi sorumlu kılan pek çok yeni gelişme söz konusu. Duygusal açıdan zorlanabilir, aranızdaki sorunların derinine inerek daha sağlıklı çözümler bulabilirsiniz. Dışsal koşulların üzerinizdeki baskısına rağmen yeni ortaklıklarda güçlü olacağınız adımlar atabilirsiniz. Yakın arkadaşlıkların ve sosyal ilişkilerin size destek verdiği çalışmalar keyifli geçecek.

7 Kasım 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Bugün bütün dostlarınızı arayacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaş çevreniz size moral kaynağı olacak.

7 Kasım 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

7 Kasım 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 41" R
Ay
İkizler
12° 15' 23" R
Merkür
Başak
24° 24' 44" R
Venüs
Akrep
00° 14' 38" R
Mars
Yengeç
10° 42' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 55"
Satürn
Balık
14° 53' 32"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Oğlak
29° 43' 28"
Chiron
Koç
22° 09' 53"
Lilith
Terazi
09° 30' 59"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>