Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

8 Kasım 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:16 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji, aşk hayatımız, çocuk meseleleri, yenilik anlamındaki girişimler, ilişkilerdeki paylaşımlar yumuşacık, sıcacık, romantizm yüklü olur. İdeallerimize, hayallerimize uygun şekilde sevgimizi ifade edebiliriz.

8 Kasım 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

8 Kasım 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor. Yavaşlamamalısınız. Alışverişler yapabilir, bilgi toplayabilir ve karşı karşıya olduğunuz ilginç konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Yengeç burcundaki Jüpiter önümüzdeki 4 ay boyunca geri harekette olacak. Bu durum, önümüzdeki 4 ay boyunca, evimiz, yaşadığımız yer, ailemiz, ülkemizle ilgili veya duygusal konularda daha dikkatli ve hassas hareket etmeyi gerektiriyor. Kutuplaşmalar veya kendi tarafımıza çekmeyi başardığımızı düşündüğümüz kişilerle ilişkilerde sorun yaşamamak için aynı hızla çalışmayı sürdürmeli, ama zarafet içinde ve anlayışlı hareket etmeliyiz. Geriye dönüp bakılması ve yeni düzenlemeler yapılaması gereken şeyler ortaya çıkabilir.

8 Kasım 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda başlayan değişiklik size yeni fırsatlar getiriyor. Başkaları üzerinden elde edeceğiniz imkanlar, anlaşmaların kazandıracağı olanaklarla ilerlemeye başlıyorsunuz. Duygusal anlamda destek alamadığınız bu dönemortaklıkları daha öncelikli olmalı. Bir yandan da yaratıcı konularda neler yapabileceğiniz konusuna konsantre olmaktasınız.

8 Kasım 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Fazla özellik aramadan herkesle samimiyet kurabiliyorsunuz. Sosyal açıdan genişlemektesiniz. Daha seçici olun.

8 Kasım 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

8 Kasım 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 32" R
Ay
İkizler
12° 13' 04" R
Merkür
Başak
24° 24' 26" R
Venüs
Akrep
00° 14' 25" R
Mars
Yengeç
10° 42' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 54"
Satürn
Balık
14° 53' 33"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Oğlak
29° 43' 29"
Chiron
Koç
22° 09' 54"
Lilith
Terazi
09° 30' 57"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>