Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hiç bitmiyor. Bugün sevgilinizle aranızda bir tartışma çıkabilir. Genelde tartışmalar sizin herşeyi büyütmeniz sebebiyle çıkıyor. Buna bir son vermeli sevgilinizle yaşadığınız anların tadını çıkarmalısınız.

İş yaşantınızda sorumluluklarınızı rahatıkla yerine getireceğiniz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızl aranızdaki güzel ilişki işlerinizi rahatlıkla yerine getirmenizi sağlıyor. İş yerinizde çalışma arkdaşlarınızın maddi manevi desteğini alıyorsunuz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal yaşamınızdaki gerginliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdiğiniz insana akılcı yaklaşmalı, onu dinlemeli ve isteklerini küçümsememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizçok güçlü olacak. Onlarla sorunlarınızı paylaşabilir, bir çok konuda konuşabilirsiniz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir. Akşam saatlerinde aile büyüklerinizle bir davete katılabilir ya da onlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz.

7 Ocak 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu etkisi altında Salı günümüz başlıyor.  Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunarak, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri  bir hayli fazla olur.

7 Ocak 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilir ve duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

7 Ocak 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır önemli! Bazı konularda fikirleriniz net olabilir veya bazı alanlarda pozisyonunuzu belirlemiş olabilirsiniz. Ancak, söyleyecek sözleri olan bazı kişiler siz onları dinleyene kadar başınızdan ayrılmaya bilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı planlarınızdaki aksaklıkları ya da endişelenilmesi gereken durumları fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşayabilir ya da bu tür bilgilere ulaşabilirsiniz. Olumsuz haberler alırsanız ya da endişelenmenizi gerektiren durumlar yaşanırsa bunun sizin iyiliğiniz ve güvenli hareket edebilmeniz için olduğunu hatırlamanız gerekiyor. Kredinizi çıkartmış dahi olsanız, kamulaştırılma kararı çıkmak üzere olan bir inşaat projesine yatırım yapmadan önce bu bilgiyi almak hoşunuza gitmez mi? Benim gider. Bugün yaşanacaklar bunun gibi şeyler olabilir.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında yenilenme arzusu içinde olabilirsiniz. Bu dönemde kariyer hayatınıza ilişkin planlar, üstlerle ilişkiler ön planda olacaktır. Yeni görevlerin getireceği değişikliklere yakın durmalısınız. Evde başlayan sorumluluklar ve özel hayata dair engeller sizi zorlayabilir. İş ve ev arasında denge sağlamak isterken kendinizi hırpalamaya açıksınız.

7 Ocak 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZ yüksek. Birçok işi bir arada yapıyor ama sonra yoruluyorsunuz. Ay, sanatsal yönünüzü ortaya çıkaracak.

7 Ocak 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

7 Ocak 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 07" R
Ay
Boğa
29° 28' 01" R
Merkür
Başak
22° 43' 07" R
Venüs
Terazi
29° 07' 55" R
Mars
Yengeç
10° 12' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 59"
Satürn
Balık
14° 57' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 10"
Lilith
Terazi
09° 24' 55"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>