Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız, saat 10:51 Merkür-Satürn olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, partnerimizle aramızdaki iletişimi güçlü tutmak, ilişkimizi derinlemesine gözden geçirmek, aramızdaki birlik ve bütünlüğü sağlamlaştırmak arzumuzun işaretçisidir. Eğer partnerimiz bu beraberliğe en başından beri değer veriyorsa, bu görünüm altında anlaşmak, ciddi kararlar almak kolaylaşır. Tam tersine bizden farklı düşünüyor ve ilişkiyi ciddiye almıyorsa, bizi fazla bağlayıcı, baskıcı biri olarak görebilir. Esasen bu enerji, iletişimi güçlendiricidir. Ancak hangi yönde? Bu aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğuna bağlıdır.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır önemli! Bazı konularda fikirleriniz net olabilir veya bazı alanlarda pozisyonunuzu belirlemiş olabilirsiniz. Ancak, söyleyecek sözleri olan bazı kişiler siz onları dinleyene kadar başınızdan ayrılmaya bilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı planlarınızdaki aksaklıkları ya da endişelenilmesi gereken durumları fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşayabilir ya da bu tür bilgilere ulaşabilirsiniz. Olumsuz haberler alırsanız ya da endişelenmenizi gerektiren durumlar yaşanırsa bunun sizin iyiliğiniz ve güvenli hareket edebilmeniz için olduğunu hatırlamanız gerekiyor. Kredinizi çıkartmış dahi olsanız, kamulaştırılma kararı çıkmak üzere olan bir inşaat projesine yatırım yapmadan önce bu bilgiyi almak hoşunuza gitmez mi? Benim gider. Bugün yaşanacaklar bunun gibi şeyler olabilir.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi etkileyen pek çok konu ile yakından ilgilenmelisiniz. Zira uzaklarla ilgili hayaller ve beklentiler harekete geçirici yönde gelişiyor. Yeni yolculuklar yapabileceğiniz gibi, çok farklı kurslar ve eğitim temaları üzerinde durabilirsiniz. Bu günlerde ortaklaşa konular veya ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Özel hayatınıza yönelik konulara zaman ayırın.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEĞİŞKEN ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi her zaman ön planda tutacaksınız.

6 Ocak 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ocak 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 56' 51" R
Ay
İkizler
00° 36' 36" R
Merkür
Başak
22° 52' 06" R
Venüs
Terazi
29° 13' 48" R
Mars
Yengeç
10° 14' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 09"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 58"
Lilith
Terazi
09° 25' 27"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:26

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>