Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önemsenmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Dengeleri zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmelisiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Düşündükleriniz doğrultusunda hareket etmekte zorlanmayacak olmanız da önemli. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda daha dengeli olmaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen parayı daha dengeli kullanmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kere yaptığınızı geliştirirseniz bunu devam ettirmeniz kolay olacaktır. Başardığınız anları düşünün ve bundan ilham alın. Hayatınıza yeni bir soluk getirmek isterken bu düşünce size yeni alışkanlıklar getirecektir.

12 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için olumlu bir gün olabilir. İlişkilerde uyumluluk ve sevgi dolu bir atmosfer hakim olabilir. Yakın çevrenize duygusal destek sağlayabilir ve iletişim becerilerinizi kullanarak diğer insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve ruhsal huzuru bulmak için bugünü fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedeceğiniz aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Özellikle duygusal konularla ilgili kendinizi ifade etmek için bugün uygun bir zamandır. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projeler üzerinde çalışabilir ve istediğiniz hedeflere daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kendinizi güvende ve sevgi dolu hissetmeniz için bugün harika bir gün olabilir. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

12 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir çalışma hayatı olan Yengeç burcuysanız bunaldığınızı fark ediyorsunuz. Ufak bir tatil kaçamağı fikri size cazip gelebilir. Bu tatilde dinlenmek önceliğiniz olacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız partnerinizin sürekli telefonuyla vakit geçirmesi aranızda tatsızlık yaşanmasına neden olabilir. İlişkinizde ön planda olmak istiyorsunuz.

12 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlarla eski yakınlığı kuramadığınızı düşünebilirsiniz. Arkadaş olmak bir seçimken bunun tam tersinin de bir seçim olabileceğini, hatta seçimden öte bir gereklilik olabileceğini unutmamalısınız. Düşüncelerinizi desteklemek için çevrenizden birilerine değil, kendinize ve donanımınıza ihtiyacınız olduğunu bilerek ilerleyin. 

12 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkiliyor olabilir. Sabah saatlerindearkadaşlarınızla daha hareketli bir iletişim içinde olacağınız zamanlar var. İşlerinizi daha rahat ilerletebileceksiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla fikir ortaya koyabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

12 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda verimli bir gün olacak. Hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz. Ne istediğinizi bilmeniz gerçekleşme ihtimalini arttırıp süreci de rahatlatacaktır.

12 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerine daha düşkün olabilirsin bugün. Düşüncelerini oluştururken kendi hedef ve hayallerine öncelik verebilirsin. Ve çevrendeki insanlar da bu durumu eleştirmeyi kendilerine hak görebilirler. O yüzden kavga etmemeye dikkat etmelisin.

12 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, günün enerjileri biraz inişli çıkışlı olma eğilimindedir ve kendinizi sakinleştirmek biraz çaba gerektirebilir. Yine de, gün yeni bir başlangıç ​​enerjisi sunduğundan, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili hedefleri tekrar gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi orada sıkışmış hissetmediğiniz sürece, size fayda sağlayacak şekilde geçmişe bakabilir veya bazı yarım kalmış işlerle ilgilenmeye karar verebilirsiniz. Bazı şeyleri yarım bıraktıysanız, şimdi bunlar hakkında biraz stresli hissedebilirsiniz ancak hızınızı ayarlamak ve aşırıya kaçmaktan kaçınmak daha iyidir. Bugünün ilerleyen saatlerinde özellikle de kötü bir alışkanlığı tamamen yenemediğinizi veya eski bir hayal kırıklığını aşamadığınızı düşünüyorsanızveya rutinlerle ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir.

12 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Kendinizle ilgili konularda acele etmemelisiniz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak, beklemelisiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

12 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatınızda ve sağlığınızda olumlu değişikliklere odaklanabilirsiniz. Ekip arkadaşlarıyla uyum içinde çalışarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Gününüz aydın olsun.

12 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz, ama arada bir karşılaştığınız sorunlar karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

12 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 31" R
Ay
Boğa
01° 44' 13" R
Merkür
Başak
19° 10' 60" R
Venüs
Terazi
26° 48' 45" R
Mars
Yengeç
09° 08' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 21"
Satürn
Balık
15° 05' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 51"
Lilith
Terazi
09° 12' 16"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>