Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eskiye Olan Özleminiz Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, önemli kararlar almaya yatkınsınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da sabırlı olduğunuz sürece üstesinden gelebileceğinizi de unutmamanız gerekiyor. Tavırlarınızın belirleyici olabileceği bir süreçtesiniz.

Daha sakin kalmaya çalışmalı ve istenmeyen sorunlar karşısında dik durmalısınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durduğunuzu etrafınızdaki herkese kanıtlamanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Kişisel sorumluluklarınızın farkına varmalı ve dışına çıkmaktan da kaçınmalısınız. Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz noktalarda da bazı gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün ruhsal ve spiritüel konulara odaklanabilirsiniz. İçsel dengenizi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. Başkalarıyla paylaşımda bulunmaktan keyif alabilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Yengeç burcuysanız onlara olan özleminiz, eski düzeninize dönmenize neden olabilir. Kamu sektöründe çalışanlardansanız, gireceğiniz sınav sayesinde statünüz yükselebilir. Bir araya geldiğiniz arkadaş gruplarınızla gündeme dair konuşmalar yapabilirsiniz. Tansiyon yükselebilir, dikkat! Kendinizi stresli hissettiğiniz zamanlarda doğayla iç içe olmayı tercih edebilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir şey yaşamadan geçen günler, yarın sizi üzücü bir geçmişle karşılaştırabilir. Bu yüzden yaşantınıza her zaman yeni gündemler dahil etmelisiniz. Her anınızı, pişmanlık ya da üzüntü duymayacağınız bir altyapıyla geçirmek için mental olarak buna gerçekten istekli olun.

12 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen kişi ve olayları bırakmakta kararlı olduğunuz bir sürece gireceksiniz. İç ışığınız ve potansiyeliniz yükselecek. Kariyerinizde başarılı bir sürece adım atacaksınız.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için sıkıcı olacak ortamlardan uzaklaşmak için her fırsatı değerlendirmelisin. Kendini rahat hissettiğin yerlerde bulunmak senin için daha iyi olacak. Arkadaşlarınla bir arada olmaktan keyif alabilirsin.

12 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer azimle çalışırsanız, kendiniz için belirlediğiniz hedef oldukça ulaşılabilir. Konsantre olursanız ve dikkatlice belirlediğiniz planlarınızı takip ederseniz, her şey yoluna girecek. Uçarı insanlardan uzak durun ve programınızda herhangi bir değişiklik yapmaktan kaçının. Kurduğunuz akışı bozmayın, yoksa kendinizi önemli ölçüde geriye götürebilirsiniz. Sevdiğiniz birini eleştirmek zorundaysanız, sözlerinize biraz bal kattığınızdan emin olun. Neyi yanlış yapmış olursa olsun, büyük ölçüde başarısız oldukları nokta üzerinde çalışarak onu daha iyi hale getiremezsiniz. Bugün biraz anlayış çok önemli.

12 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi gerçekleştirmek için,birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız durgun bir devreden geçiyor. Bazen duygusallığınızı aşırı hale getirip bunalım gibi yaşıyorsunuz. İnsanlara karşı önyargılı davranmak yerine daha sevgi dolu adımlarla yaklaşmayı deneyin. Sabırlı ve sakin davranışlarınızilişkilerinizde de saygı uyandıracak. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz

12 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 51" R
Ay
Boğa
15° 09' 35" R
Merkür
Başak
20° 52' 24" R
Venüs
Terazi
27° 55' 17" R
Mars
Yengeç
09° 39' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 36"
Satürn
Balık
15° 01' 50"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 37"
Lilith
Terazi
09° 18' 19"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>