Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Yengeç burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bu durum, hem sizi hem de partnerinizi tatmin edecek pozitif enerjiler taşıyor. Koşullara uygun şekilde hareket ettiğiniz sürece, ilişki hayatınızda herhangi bir problem yaşamanız olası görünmüyor.

İş ve kariyer hayatınızda, bugün bazı zorluklar ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zamanlama konusunda küçük hatalar da yapmanız olası. Ancak, dengeli ve kontrollü kaldığınız sürece genel olarak hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşlerinizde dengeyi korumanız gerekmekte.

Bugün maddi açıdan, yaptığınız çabaların karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Ancak, finansal dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi gitmesi olası. Kontrollü ve dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bir mekanizma kurmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve hislerinizi güvende tutmakta haklı olabilirsiniz ama bunun bir dayatma ya da baskıya dönüşmesini önlemelisiniz. Kaçmak yerine konuşmak, sorunları çözmek, bitmesi gerekiyorsa da bitirmek daha büyük bir refah kapısı açabilir. 

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve dikkatinizi sevdiklerinize odaklayabilirsiniz. İletişim konularında daha anlayışlı ve şefkatli olmanız, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru ve dengeyi sağlayabilirsiniz. Evinizle ilgili konular veya aile büyüklerinizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Özellikle evde, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortam yaratmaya özen göstermelisiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için çok değerli olan bir eşyanı yeniden bulmak mutlu hissettirecek. Estetik, operasyon gibi konulara karşı sıcak bir araştırma gerçekleştirebilirsin. Akşam arkadaşlarınla organize ettiğin planın iptal edilmesi, dışarı çıkma isteğine engel olmayacak; eski bir arkadaşına kahve içek üzere davette bulunabilirsin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi sorumluluklarınız ağır basabilir. Hastalıklar, ev işleri, ikili ilişkiler gibi konulardan payınıza düşecek bir şeyler olduğunu görebilirsiniz. Bu da, zihninizin sakinleşmesi için öncelikle içinde bulunduğunuz ortamla savaşı bitirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgi odağınız eşiniz olabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak güç olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. İşleriniz için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Parasal konularda zararlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak zorlandığınız konular gündeminizi etkileyebilir. Sakin kalmanızda fayda var.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizin yetiştiğini görmek ve enerjinizi çok fazla harcamak zorunda kalmamanız hali sizi gelecek günlere motive edebilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı duyguları ya da istekleri bastırmak fiziksel ve ekonomik sorunlara sebep olabilir. Harcamalarınızın ve tatlı tüketiminizin artmasında bunun etkisinin olup olmadığını düşünmelisiniz. Kendinizi bile bile zarara sürüklememek için kendinizi dinlemeyi ve anlamayı seçin.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, başkalarının sizi nasıl karşıladığı konusunda oldukça hassas olabilirsiniz sevgili Yengeç. Tutkular güçlüdür ancak aşk karmaşıktır, özellikle de biraz öz sevgiye ihtiyaç duyduğunuz için. Tanıdık yüzleri ve yerleri tercih etme arzunuz ne kadar güçlü olursa olsun, dışarıdaki endişeler zihninizi meşgul etme eğilimindedir. En iyi sonuçlar için sorumluluk ve eğlence arasında tatmin edici ve başarılı bir denge bulmaya çalışın. Karar verme yeteneğiniz, gün ilerledikçe muazzam bir şekilde gelişir. Özel bir mesele için derin bir ilişkiden ilham alabileceğiniz bir zaman olabilir. Fırsatları size çeken söylediğiniz veya yaptığınız bir şey olabilir. Bir planı uygulamaya koymakta hızlısınız ve işleri çok fazla düşünmeye meyilli değilsiniz ve bu iyi hissettiriyor.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün organizasyonlar zamanı senin için. Mantıklı kararlar vermelisin çünkü vereceğin kararlar ile diriliş, kurtuluş ve disiplin gelecek hayatına. Bugün liderlik pozisyonuna yükselebilirsin. Ödüller, terfiler senin için geliyor. Eski bir aşkın canlanması ya da var olan aşk da bir ruhsal büyüme var.  Kendine yeni bir yuva arıyorsan eğer bunun için planlar yapmalısın, unutma Merkür retrosu var ve taşınmak için uygun zaman değil.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizi planladığınız zaman ideallerinizi gerçeklikle bağdaştırın. Kumara olan isteğiniz hayata bakışınızı etkiler. Genişletilmiş bakış açınız ve daha az bencil tutumunuz ruhsal yönden sizi aydınlatacaktır.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte derin duygular yaşayacak ve ona üstün yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalara girmeniz de mümkün. Sevginizi ona belli etmekten kaçınmayın. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmaya çalışın. Bu konuda sizden daha tecrübeliarkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışıyor ve işlerinizi zamanında bitecek. Yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 13" R
Ay
Yengeç
18° 03' 10" R
Merkür
Akrep
14° 44' 50" R
Venüs
Yay
06° 37' 39" R
Mars
Yengeç
25° 27' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 36" R
Satürn
Balık
13° 09' 32"
Uranüs
Boğa
26° 13' 49"
Neptün
Balık
27° 40' 52"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Terazi
12° 50' 16"
True Node
Koç
06° 23' 41"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>