Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yengeç burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Öncelikleriniz konusunda daha kararlı olmanız gerekecek. Dengeleri lehinize çevirdiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

İş ve kariyer alanında Yengeç burcu bugün, gereksiz risklerden kaçınmalısınız. Sizden istenenlere olumlu yanıt verebildiğiniz sürece herhangi bir sorun veya sıkıntı yaşamayacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gün sizi bekliyor.

Bugün, maddi anlamda küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sınırlarınızı bilerek hareket etmeli ve adımlarınızı buna göre atmalısınız. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece her şeyin daha iyiye gideceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her insanın hayattan istekleri olabilir. Sizin isteklerinizin zor olması geri planda durmanızı gerektirmez. Sezgileriniz, muhakeme yeteneğiniz ve her şeyden önce başlatıcı yönünüze sığınarak ilerlemeniz, hayallerinizi hedefleştirmeniz için iyi bir gündesiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygularınızı anlamak için zaman ayırabilirsiniz. Başkalarının sözlerine ve davranışlarına karşı daha nazik ve anlayışlı olmak size olumlu geri dönüşler getirebilir. Aile ilişkilerine de zaman ayırmak iyi gelebilir. Sağlığınıza özen göstermeye ve dengeli beslenmeye önem vermeniz gerekebilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik planlarında çıkan sorunlar, işlerinin aksamasına neden olacak. Akrabalarından birinin sıkıntısıyla ilgili rahatlatıcı bir haber alabilirsin. Kariyerinle ilgili adımlar atmak üzere yeni bir yol haritası çiziyorsun. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik konusunu masaya yatırmak istemen beraber olduğun kişinin tepkisiyle karşılaşmana neden olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde beklenmedik değişiklikler yaşanabilir ve şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Güven konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir ve yeni durumlarda söz sahibi olmanız önem kazanabilir. Ekonomik ve sosyal destekler bulmaya açık bir dönemde olabilirsiniz, bu yüzden hayal kurmaktan ve isteklerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

8 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal yönde etkileyen ve sevdiklerinize odaklayan hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda bugünlerde sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle maddi istekleriniz gerçekleşirken evrenin desteğini aldığınızı görmek sizi epey rahatlatabilir. Sorunsuz bir dönemdesiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Havada asılı kalmışcasına sizi yönsüzleştiren her şeye bir duruş sergilemelisiniz. Bunu yapmadığınız zamanları düşündükçe kendinize ne kadar yazık ettiğinizi görebilirsiniz. Hayatınızın herhangi bir gününü yeniden yaşama şansınız olmayacağı için günü gününde yaşamalı ve güzelleştirmelisiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, başkalarının sizden beklediği şey ile sizin bugün gerçekten yapabileceğinize ve yapmanız gerektiğine inandığınız şey arasında ayrım yapmak zor olabilir. Duygusal enerji zaman zaman biraz gergin olabilir, düşüncelerinizi bulandırır veya gerçek hislerinizi gizler. Özellikle fikir ayrılıkları veya dramaya kapılma gibi konularda aşırı stresten kaçınmak akıllıca olabilir. Bunun yerine doğru olduğunu hissettiğiniz şeye odaklanmaya çalışın. Kendinize olan inancınız ve çabalarınız sizi şu anda çok ileri götürebilir ancak önce ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi bilmek için biraz nefes alma alanına ihtiyacınız var. Ayrıca sonuçlara varmaktan veya gerçekten ne hissettiğinizi düşünmeden önce iletişim kurmaktan kaçınmak en iyisidir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnişli çıkışlı ruh halinizin insanlardan soyutlanmanıza yol açıyor sevgili yengeçler. Bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızla yüzleşin, ihtiyaçlarınızın farkına varın. Psikolojik sağlığınıza yönelmek ve manevi çalışmalar iyi hissettirebilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

8 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca tatil, eğlence, aşk konularında şansınızın açık olduğu bir gün sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara karşı daha pozitif davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz.

8 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>