Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Yengeç burcu bugün aşk ve ilişki hayatında beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilir. Sınırlarınız üzerinde etkinlik gösterme şansına sahip olabilirsiniz. Ancak, kendinizi baskı altına almadığınız sürece ilişkinize olan yaklaşımlarınızda değişiklikler yaşanabilir. Kontrollü ve dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, Yengeç burcununve kariyer alanında ortaya koyacağı fikirlerin arkasında durması önemli. Plan ve projelerinizi gerçekleştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Aldığınız ve alacağınız önlemler, her açıdan belirleyici olabilir. Kontrollü ve dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Bugün, Yengeç burcunun maddi durumuyla ilgili yeni bir haber almanız olası. İçten içe rahat bir nefes alabilecek olmanız önemli. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir döneme giriyorsunuz, bu yüzden dikkatli ve temkinli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ertelenen işleri tamamlamak ve ilişkileri düzeltmek, içsel huzur ve dışsal yenilik getirebilir. Daha dışa dönük ve üretken bir dönemde olduğunuz için planlarınızı gerçekleştirmek daha kolay olacaktır. Ağustos ayında, kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirmek ve kişisel gelişiminize yatırım yapmak için ideal bir zaman.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak biraz hassas olabilirsin. İletişim konularında dikkatli olman gerekebilir. Karmaşık duygular içinde olabilirsin ancak bu duyguları açıklamak ve paylaşmak senin için rahatlatıcı olabilir. Sevdiklerinle olan iletişimine özen göstermende fayda var. Enerjinin yükseldiği aktiviteler yapmak ve sevdiklerinle vakit geçirmek seni bugün mutlu edebilir. Umarım bugün senin için güzel geçer!

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yeterli görmediğin ve başkalarıyla karşılaştırdığın bir günden geçiyorsun. İletişim gezegeni Merkür, kendi yönettiği burçta konumlanıyor. Kontrolsüz harcamalarının geri dönüşlerini sert almak, seni daha çok çalışmaya itebilir. Kemer sıkma politikan bu sefer işe yarayacak. Evinle ilgili devam eden problemler çözülüyor.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelenmiş konulara odaklanarak ikili ilişkilerdeki rahatsızlıkları çözmeye çalışmalısınız. Beklentilerinizi ve davranışlarınızı değiştirerek çözüme yönelik bir çaba göstermelisiniz. Bu süreçte, uzun vadeli hedefler için yeni deneyimlere ve insanlara açık olmalısınız. 

9 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün kendinizi çok rahat ifade edemeyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için zaman harcayabilirsiniz. Sevdikleriniz için harcama yapacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda gerçekçi olmanızda fayda var. Kişisel konularda hassasiyetler oluşabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve kariyer bağlamındaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir günde olabilirsiniz. Hırsınızın dengenizi bozmasına izin vermeyin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dış görünüşünüzle ilgili konularda fikre ihtiyacınız olabilir. Yargılanacağınızı düşünerek tek başınıza halletmeyi seçebilirsiniz ancak bir gün ikinci bir görüşe mecbur kaldığınızda hayatınızda kimseyi bulamayabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi korumak için kendinize ve onlara olan yaklaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün içten gelen arayışlara yöneliyorsunuz. Nitekim beklenmeyeni beklemek daha iyi olabilir çünkü pek öngörülemez bir gün yaşıyorsunuz. Zaman zaman bazı orijinal fikirler ortaya çıksa da sabırsızlığa ve aceleciliğe dikkat etmenizde fayda var. Zihniniz dağılabilir ve dikkat dağıtıcı şeylere karşı daha duyarlı hissedebilirsiniz. Daha fazla şey üstlenmek yerine sağlıklı, mutlu aktivitelerle huzursuzluğunuzu yatıştırmak faydalı olabilir. Neyse ki kendinizi özellikle bağımsız hissediyorsunuz ve eğer başkaları size özlediğiniz cevapları vermiyorsa veya planlarınız değişirse, işleri tersine çevirmek ve her şeye rağmen eğlenmek kolaydır.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zorlu bir yola girmiş olabilirsin ama bu sana maddi ve manevi sıkıntılarını çözmek için harika bir fırsat sunuyor. İlişkilerinde sağdık, adanmış, onurlu ve kibar olmalısın. Daha önceden söz verdiğin bir durum veya olay hakkında verdiğin sözü tutuyorsun. Sen sözünden ve kendinden emin bir burçsun, sana yakışanı yap.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve sosyal çevrenizle ilgili ani değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılıksız olması sizi hayal kırıklığına uğrattı. Oysa bunun çok olağan bir şey olduğunu zamanla anlayacaksınız. Sevginizi kazanmaya çalışan biri var. Bu günlerde yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olursanız her zaman siz kazanırsınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 13" R
Ay
Yengeç
18° 03' 10" R
Merkür
Akrep
14° 44' 50" R
Venüs
Yay
06° 37' 39" R
Mars
Yengeç
25° 27' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 36" R
Satürn
Balık
13° 09' 32"
Uranüs
Boğa
26° 13' 49"
Neptün
Balık
27° 40' 52"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Terazi
12° 50' 16"
True Node
Koç
06° 23' 41"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>