Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalleşmeyi Deniyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Yengeç burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Beklentileriniz konusunda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşamadığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir.

Yengeç burcu günlük yorumuna göre,ve kariyer hayatınızda bugün amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmelisiniz. Ufak tefek sorunları da gözünüzde çok fazla büyütmemeniz gerekiyor. Odaklanmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Bugün, Yengeç burcu maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize bir adım kala heyecanınız daha yüksek olabilir. Çok istediğiniz işler ya da ilişkiler konusunda bu heyecanı kontrol etmek, yaşayabileceklerinizi öngörmeyi kolaylaştırır. Kendinizi zamanla yarışmaya değil, zamanın getirileriyle anlaşmaya odaklayın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal açıdan hassas olabilirsiniz ve küçük detaylar sizi fazla etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, duygularınızı paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Ancak önemli olan sakin kalmak ve içsel dengeyi sağlamak olacaktır. İletişimde açık olmaya gayret edin ve duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir görüşmediğin eski arkadaşlarınla irtibata geçip, onlarla plan yapmak sana da iyi gelecek. Eski sevgilinle ilgili haberler duymaya hazırlıklı ol. Keyfini kaçıran konulardan uzaklaşıyorsun. Kendi işini yapıyorsan, gün içerisinde yapılacak toplantılarda etkileyici konuşmalarınla dikkat çekeceksin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi koşullarınız dikkat çekebilir. Miras yoluyla ya da kendi çabanızla kurduğunuz sistemin olumlu ve olumsuz yankılarına karşı dürtüsel tepki vermemelisiniz. İş projelerine odaklanmak ve yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir dönemdesiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda son derece odaklı ve kararlı davranabilirsiniz. Aşkta ve yaratıcı olan da kendinizi ortaya koyabileceğiniz güzel fırsatlar bulabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz bazı şeylerin gerçekleştiğini görmek sizi motive edebilir. Daha olumlu ve verimli bir gün geçirmek için etrafınıza güler yüzlü olmayı ihmal etmeyin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin her konuda fikir beyan etmesi bazen işinizi zorlaştırabilir. Dolayısıyla kimlerden fikir alacağınızı iyi seçmelisiniz. Bugün hayatınızdaki insanları, konuları ve bunlarla olan etkileşimlerinizi düşünerek bir elemeye gidebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, başkalarının sizden beklediği şey ile sizin bugün gerçekten yapabileceğinize ve yapmanız gerektiğine inandığınız şey arasında ayrım yapmak zor olabilir. Duygusal enerji zaman zaman biraz gergin olabilir, düşüncelerinizi bulandırır veya gerçek hislerinizi gizler. Özellikle fikir ayrılıkları veya dramaya kapılma gibi konularda aşırı stresten kaçınmak akıllıca olabilir. Bunun yerine doğru olduğunu hissettiğiniz şeye odaklanmaya çalışın. Kendinize olan inancınız ve çabalarınız sizi şu anda çok ileri götürebilir ancak önce ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi bilmek için biraz nefes alma alanına ihtiyacınız var. Ayrıca sonuçlara varmaktan veya gerçekten ne hissettiğinizi düşünmeden önce iletişim kurmaktan kaçınmak en iyisidir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iyi yapılmış birsayesinde neşe, mutluluk ve minnet duyguları duyacaksın. Busana çok fazla takdir ve teşekkür getirecek. Aydınlanmaya giden yolda birkaç adım daha atıyorsun. Kararlarını çok dikkatli ve tartarak ver. Sağlığına bugünlerde önem vermelisin. Bu yüzden sağlıklı beslenip, spor yapman senin yararına olacaktır.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>