Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farklı Bir İş Arıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri tamamen ortadan kaldırma şansınız da var. İlişkiniz olsun ya da olmasın, bu süreçte daha dengeli olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha net adımlar atmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olan ne ise, bu süreçte ona yönelmeye çalışmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünmek ve hayal etmek kadar bunları ortaya çıkarmak da gereklidir. Kendinizi daha fazla ağırlaştırmadan düşüncelerinizi işleyeceğiniz alanlar bulun ve bu alandaki insanları takibe alın. Enerjinizin yükselmesini başka birine ya da bir konuya bağlamadığınızda, kendinizin ve çabalarınızın dışındaki hiçbir şey sizi olumsuz etkilemeyecektir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça hassas olabilirsiniz. Kendinizi daha içe dönük hissedebilir ve yakın ilişkileriniz önem kazanabilir. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Aile veya evle ilgili konular da ön planda olabilir. Bugün, evinizde biraz zaman geçirip huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Enerjinizi sevdiklerinize aktarmak için güzel bir gün olabilir. Duygusal dengeyi korumak önemlidir, bu yüzden kendinize zaman ayırarak stresi azaltmak için sağlıklı yöntemler bulun. İyi bir dinlenme ve duygusal destek alma zamanı olabilir.Umuyorum ki bu bilgi size yardımcı olur!

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maaşına istediğin kadar zam yapılmaması motivasyonunu düşürüyor. Farklı biraramak için harekete geçiyorsun. Emeklerinin karşılığını almak isteyeceksin. Haftanın ilk olmasına rağmen yoğun bir gün seni bekliyor. Devlet dairesinde halletmen gereken evrak işlerinin varsa işler beklediğinden daha uzun sürebilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın normal akışında tüm duygulara yer vardır. Dolayısıyla kendinize yüklenmeyi, her şeyi sadece siz yaşıyormuşsunuz gibi olan hissi geride bırakmalısınız. Bugün kendinize bir iş, uğraş bulmakla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz; biraz durulmak sağlığınıza da iyi gelecektir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabilirsiniz. Bazı konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Farklı olaylara ilgi duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle yolculuklar planlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda darlıklar yaşayabilirsiniz ancak işinizden ümidi kesmeyin. İş konusunda atağa geçeceğiniz uygun dönemde değilsiniz ancak o dönem de gelecek.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularının karışık olacağı bir gün. Çevrendeki olaylara ve kişilere duygusal yaklaşabilirsin. Ancak duygularının etkisini sabitlemek için daha aktif olman gerekecek. O yüzden mutlaka yürüyüşlere çık bugün.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün rutin dışı ve biraz macera dolu bir şey havasında olabilirsiniz çünkü keşif için biraz serbest hareket alanına sahip olmayı tercih edersiniz. Özellikle bir partner ya da yakın arkadaşla işbirliğine dayalı faaliyetler için yararlı bir gün olabilir. Günün enerjileri spontanlığı destekleme eğilimindeyken, ne yapmak istediğiniz konusunda kendinizi biraz kaybolmuş hissedebilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe biraz bulanık düşüncelere sahip olsanız bile, kendinizi doğal olarak iyimser bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Çok ince detaylara dikkat etmeyi gerektiren bir işe girişmek için ideal bir zaman olmasa da, yaratıcı ifade için güçlü bir gün.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor durumda kalan insanların “hızır servisi” gibisiniz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla hemen “kötü insan” oluyorsunuz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarına odaklanabilirsiniz ve partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. Geleceğinizi bu derece etkileyebilecek bir konuda önce sevdiklerinizin fikrini alın, aksi halde onların kalbini kırabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Ani gelişmeler karşısında heyecan duymanız söz konusu. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>