Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yenileniyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, her detayın önemli olabileceğini unutmamalısınız. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinize gereğinden fazla yüklenebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Fırsatları daha iyi değerlendirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların beklentileri değişebilir. Bu da ilişkilerin gidişatını etkileyecektir. Kavgayla, sorunla bu etkiyi yaşamak yerine birbirine karşı saygılı olmaya çalışan insanlar fark yaratır. Duygusal değil mantıklı düşünmek, sorumluluklarınızı öncelemenizi ve fark yaratmanızı kolaylaştırabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz. İletişimdeki bazı sorunlar sizi gerebilir ama önemli olan sakin kalmayı başarabilmektir. İş hayatında ise yaratıcı ve özgün fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp, duygusal dengeyi korumak önemli olacaktır. Sağlık açısından ise düzenli egzersiz yapmak size iyi gelebilir. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz halinde verimli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım günlük yorum sizi motive eder, keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alışverişe çıkıp kendin yeni bir ayakkabı almak isteyebilirsin. Sana eşlik etmesi için bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. İş hayatında herkesin birbiri arkasından konuşması artık tahammül seviyeni zorluyor. Sürekli dedikodu yapan insanlar ile arana mesafe koymak niyetindesin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda önemli değişimlere hazırlıklı olun. İlişkilerinizi gözden geçirin ve haber kaynaklarınızı dikkatlice değerlendirin. Sakin kalarak, gizlenen konuları açığa çıkarabilir ve daha net bir yol bulabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk hissettiğiniz kişilere karşı dürüst olup onların anlayış sınırlarını da kontrollü bir şekilde keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafa karışıklığına ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olman gerekecek. Bulunacağın ortamlarda herkesin her şeyi doğru anladığından emin olmalısın. Bir konuyu net bir şekilde anlamadan hareket etmemelisin bugün.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün erken saatlerde iletişim zor olabilir ve kaçırılan bağlantılar, gecikmeler veya küçük aksilikler sabahınızı bölebilir. Yine de, sizin yararınıza olacak dolambaçlı yollara da yol açabilirler. Rahatsız edici eleştirilerin bile olumlu değişiklikleri motive edebileceğini düşünün. Sinir bozucu olan küçük sorunların ve zorlukların üstesinden gelmek için ekstra çaba göstermeyi hedefleyin. Gün ilerledikçe bu, bağlantılar kurmak için ideal bir zaman olabilir. Bir arkadaşınızla kişisel bir şey paylaşmak veya kalbinizi açmak, iyileşmenize ve aranızdaki bağı güçlendirmenize yardımcı olabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Yine bu dönem, başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacaktır. Birçok gelişmenin başlangıcı ilişkilerinizle gelişecektir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenebilir ve sosyal çevrenizle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzeyde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bazı konuları çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>