Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, nedenler üzerinde çok fazla zaman harcayabilirsiniz. Birlikteliğinizle ilgili sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmak istiyorsanız, uygun zamandasınız.

İş ve kariyer hayatınızda daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Problemlerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili düzenlemeler yapabileceğiniz bir gündesiniz. İstediklerinize ulaşmanızın biraz daha kolay olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz ve bu durumdan net olarak yarar sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekten ne yapmak ve ne kazanmak istediğinize karar vermelisiniz. Bunun muhasebesini yaparken duygusal ve ekonomik şartlarınızın değil, bunlar üzerinde neler yapabileceğinizin üzerinde durmalısınız. Beklediğin ilginin, karşılığın gelmemesi canınızı sıkabilir; sizi dolduruşa getirecek ortamlardan ve tutumlardan uzak durmanızda fayda var.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda kendinizi daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. İçsel huzurunuzu korumak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Evinizde zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve bedeninizi dinlendirmek de bugün önem taşıyor. Umarım gününüz güzel ve huzurlu geçer!

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkiye yeni başlamış bir Yengeç burcuysan, birtakım konularda kafan karışabilir. Ev arkadaşının özel hayatındaki değişimlerin davranışlarına yansıyışından rahatsızlık duyabilirsin. Senden saklanan bazı sırlar ortaya dökülebilir. Evinin ana gündemindeki değişiklik, planlarını değiştirebilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbirya da koşul kolay değildir. Zorlukları aşmak ve her seferinde biraz daha rahat ilerlemeyi sağlamak için devam etmeli, ilgilendiğiniz konu ne ise çaba göstermelisiniz. Ailenizden ya daortamınızdan birileriyle kendinizi kıyaslamayı bırakmalısınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden güçlüsünüz. Sorumluluklarınız artabilir. Kişisel konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Karar almakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki konular sizi meşgul edebilir. Farklı fikirler gündeme gelebilir. Ticari konularda atak olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın her yönüne kendinizi açarak akışta kalmanızda fayda var. Evren sizi yer yer yin enerjinizi kullanmaya itebilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol uyumalı ve kendine vakit ayırmalısın. Vücudun, daha önceki günlerin yorgunluğunun etkisini yeni yaşıyor olabilir. O yüzden ağır işlerden ve aktivitelerden uzak durmak sana daha iyi gelecek.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sizi harekete geçiriyor ve aynı zamanda para meseleleri üzerinde de güçlü bir etki yaratıyor. Sohbetler yoluyla ufkunuzu genişletebilirsiniz veya bir ilişkide bir miktar canlanma olabilir. Farklı insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Şimdi, kendi iyiliğiniz için çok fazla tutunduğunuz alanlardan ayrılmanıza sebep olabileceğinden, bazı üzüntüler veya aksaklıklar da mümkündür. Nitekim, şimdi sorun olarak görülen şeyler sizi yeni yönlere itme eğilimindedir. Başlangıçta yönelim bozukluğu veya planlarda aksama olsa bile kendinizi yenilenmiş hissedersiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir vehayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok fazla meraklısınız. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>