Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşler Karışabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hiç beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Daha uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bu konuda biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Hızlı ve tedbirsiz hareket etmek, her şeyin karmaşık olmasına neden olabilir.

Maddi anlamda zorlanabilirsiniz. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Harcamalar konusunda ne olursa olsun, abartıdan kaçınmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hissettiklerinizin karşılığını anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu durumun sizi karamsarlığa sürüklemesine müsaade etmemelisiniz. Hayatınızdaki insanların neler yaşadığını, bu yaşadıklarını ifade etmek için hazır olup olmadığını bilemezsiniz; bilmediğiniz durumlara karşı dürtüsel tepki vermekten kaçının.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim becerilerinizi kullanma zamanı geldi! Bugün, söylemek istediklerinizi açık bir şekilde ifade etme ve kendini ifade etme yeteneğinizi kullanma fırsatı bulabilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizde samimiyet ve anlayışınızla öne çıkabilir ve olumlu etkileşimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca, duygusal anlamda da dengeli olmanız gereken bir gündesiniz. Kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden, diğerlerine destek olabileceğiniz bir denge yakalamanız önemlidir. Kendinizi gereksiz endişelerden uzak tutmaya çalışın ve olumlu bir bakış açısıyla hareket edin. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Profesyonel yaşantın ile sosyal hayatın birbirine girebilir. Stres seviyenin bir hayli yüksek olduğu bugün dikkatli olmaya ihtiyacın var. Seni rahatlatacak aktivitelere yönelmelisin. İlişkisinde problemi olan Yengeç burcuysan, duygularını yönetmekte zorlanabilirsin. Sakin kalmaya çalışmalısın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçinmeye, iyi olmaya ve bunu uzun soluklu kılmaya niyetiniz varsa bunu sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde, karşınızdaki kişinin de bu yönde hareket etmesine olanak tanıyabilirsiniz. Bugün aklınıza gelen fikirleri not alın ve nasıl geliştireceğiniz konusunda araştırmalar yapmaya, görüşler almaya çalışın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklenmedik durumlar yüzünden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Olaylara daha tarafsız bakmalısınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Destek ya da tavsiye almak bugünlerde size çok iyi gelecektir. Sevildiğinizi derinden hissettirecek durumlar yaşanabilir. Siz de sevginizi göstermekten çekinmeyin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer ile alakalı konularda kendini biraz kararsız hissedebilirsin. Eğer yapmak istediğin şey ile sahip oldukların uyuşmuyorsa iç sesini dinlemen gerekiyor demektir. Bugün kariyer konularında kendinle barışık olmalısın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, filizlenen bir aşk ya da tatmin edici bir arayış şimdi güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Başkalarına ulaşmak ve onlarla daha anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak için genellikle iyi bir zamandır. Ayrıca çalışmalarınız ve kişisel ilgi alanlarınız da zenginleştirici olabilir. Bugün, özellikle işte veya günlük rutinlerinizi sürdürürken hayatla barışmak ve sosyalleşmek için güçlü bir enerji yanınızda. İşinizde, ev işlerinizde, özveride ve sağlıkla ilgili uğraşlarınızda daha fazla keyif buluyorsunuz. Bu şeylerin daha hoş yönlerini görüyor olabilirsiniz ya da birisi her şeyin daha iyi görünmesine yardımcı oluyor olabilir. Günlük rutinlerinize daha fazla uyum, güzellik veya zarafet getirerek bu enerjiye yardımcı olabilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Dağınıklık size çoğu zaman çok şey kaybettirebiliyor.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, özel hayat, sağlık alanlarında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlık, çalışma hayatı, evcil hayvan veya aşk hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılıksız olması sizi hayal kırıklığına uğrattı. Oysa bunun çok olağan bir şey olduğunu zamanla anlayacaksınız. Sevginizi kazanmaya çalışan biri var. Bu günlerde yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olursanız her zaman siz kazanırsınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 03" R
Ay
Koç
24° 59' 06" R
Merkür
Başak
18° 20' 45" R
Venüs
Terazi
26° 15' 44" R
Mars
Yengeç
08° 53' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 41"
Satürn
Balık
15° 07' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 31"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 57"
Lilith
Terazi
09° 09' 16"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>