Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planların Değişebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda daha sabırlı olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun yaşanacak olursa da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Sakinliğinizi korumanız gereken bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. Belirsizliklerin son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen çözüme kavuşturmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Karmaşıklığa müsaade etmediğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor şartlarda bir şeyler yapmak yorucu olabilir ama kazanımı fazladır. Bugün bu zorluğa katlanmanın farklı yöntemlerini geliştirebileceğiniz konular ya da insanlar karşınıza çıkabilir. Farklı görüşlerde de olsanız, her insanın sizde bir yere dokunmak için geldiğini unutmayın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve iç dünyanızda yoğun bir enerji hissedebilirsiniz. İçgüdülerinize güvenmek ve duygularınızı ifade etmek için zaman ayırmak önemlidir. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve desteklemek için açık olun. İletişimde nazik ve anlayışlı olmak, bugün etkili olmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi rahatlatacak hobi veya aktivitelerle ilgilenmek, stresi azaltmanıza yardımcı olabilir. İyi dinlenmek, duygusal denge için önemlidir. Ani tepkiler vermekten kaçınmak ve düşüncelerinizi olumsuz bir şekilde yoğunlaştırmamak da önemlidir. Bugün dikkatlice davranarak ve kendinizi hedeflerinize odaklayarak olumlu bir gün geçirebilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan eşinden gelen ani telefon, planlarını sekteye uğratabilir. Çalışan bir Yengeç burcuysan bugün zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın Sevgilisinden yeni ayrılanlardansan, yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendine zaman tanımak isteyebilirsin. Uyku düzenine dikkat etmende fayda var.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin fiziksel koşullarından memnun değilseniz nasıl bir değişim yapacağınızı düşünebilirsiniz. Maddi imkanlarınızın elverdiği ölçüde bazı yenilikler yapmak burada geçirdiğiniz zamanın kalitesini de arttıracaktır. Kendinize olan saygınızı sadece içsel olarak değil düşüncelerinizle, aile ilişkilerinizle ve yaşam alanlarınızla da ortaya koyabilirsiniz. .

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yanlış anlaşılmadan kaynaklanan problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle alakalı konularda bazı fırsatları kaçırdığınız için kendinizi pişman hissedebilirsiniz. Duygusal konularda ise heveslendiğiniz konuşmaları devam ettirmeyebilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gücünün kontrolünü eline alma vakti. Hayatında sana güzel bir şey katmayan olayları unutma vakti. Seni mutlu etmeyen şeylerden uzaklaşmak ve sadece sevdiğin kişilere ve olaylara odaklanmak enerjini çok yükseltecek.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün hayatınızı istikrara kavuşturmaya yardımcı olurken kendinizi hoş bir şekilde yetenekli, yetkin ve hırslı hissedersiniz. Kararlısınız, uzun vadeli düşünüyorsunuz ve önemli, pratik ayrıntılara daha duyarlısınız. Bugün hayatınızda önemli olan biriyle daha iyi, eşit ve adil bir konuma gelebilirsiniz. Artık biriyle ortak bir hedefe yönelik çalışmak için harika fırsatlar ortaya çıkabilir. Bu kişinin size olan güveni, size destek vermesine yardımcı olabilir ya da bu, güvenilir, yetkin ve sadık bir kişiyi hayatınıza çekmenin zamanı olabilir. Günün kesinlikle pratik verimliliği olsa daaynı zamanda bağlantı kurmak için de harika durumdasınız. İnsanların yanında olmak, çevre oluşturmak ve yeni ilişkiler için mükemmel bir zaman.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda, güven arayışı içindesiniz..

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Kararsızlık yaşadığınız noktalarda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gerginliklerin tamamen ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmanız onu ihmal etmenizi gerektirmez. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İşinizle ilgili yeni projeler üretebileceğiniz, sistemle ilgili değiştirmek istedikleriniz konusunda yaratıcılığınızın artacağı bir gün. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Gereksiz yere kuruntulara kapılmanız sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor. Boş yere üzüyor ve üzülüyorsunuz

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>