Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. İlişkinizden yana var olan sorumluluklarınızın farkında olmanız gerekiyor. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan da bir an önce kurtulmaya çalışmalısınız.

Adım adım ilerlemeye çalışın. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Kişisel önceliklerinizi en doğru şekilde belirlemeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Abartılı harcamalar gerçekleştirdiğiniz sürece her şeyin zora girmesine neden olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerle ilgili önemli bir gün olabilir. Kendinizi bir karar vermek zorunda hissedebilirsiniz. Bundan önce ne hissettiğinizden, ne yaptığınızdan ve sizden ne beklendiğinden emin olmaya çalışın; bu eminlik almanız gereken kararı da beraberinde getirecektir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcunun enerjisi yoğun olacak. İçsel dünyanıza odaklanabilir ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. İş veya okul ile ilgili meselelerde duygusal tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Bugün sosyal ilişkilerde değişiklikler yaşanabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Duygusal olarak yakın olduğunuz insanlarla anlayışlı bir iletişim kurmalı ve karşılıklı destek sağlamalısınız. Evinizle ilgili konularla da ilgilenebilir ve rahatlama sağlayacak aktivitelerle zaman geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Çalışan bir Yengeç burcuysanortamında seni kıskanan ve çekemeyen kişiler olduğunu anlıyorsun. Şüphelerinde yanılmayacaksın. Çalışma hayatı devam eden bir Yengeç burcuysan üstlendiğin konular seni olgunlaştıracak ve farklı tecrübeler katacak. Spor, beslenme gibi konularını düzene oturtmak için düğmeye basacaksın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kurmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Bugün çevrenizdeki insanların görüşlerini de alarak hayatınıza katmak istediğiniz duyguyu, işi, planı, düşünceyi, davranışı şekillendirebilirsiniz. Otorite figürleriyle bir araya geleceğiniz ya da bir otorite figürüne dönüşeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda korumacı olabilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizle ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız için mücadele etmeniz gerekebilir. İş hayatında iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde ani değişiklikler yaşanabilir. Ticari konularda karar değişiklikleri yaşanabilir. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin bir ortam arama ihtiyacına girebilirsiniz. Kendinizi meditasyon, yoga gibi etkinliklerle sakin tutmanızda ve günün yorgunluğunu atmanızda fayda var.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın ile yapacağın planlar hakkında kafanda soru işaretleri olabilir. Bugünkü kafa karışıklığına bağlı olarak negatif bir karar alma. İleride fikrin değişebilir ve bu işteki güzelliği daha net görebilirsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir başlangıca işaret ediyor ve değişiklikler yolda. Müzakereler ve birebir ilişkiler gündemde. Paylaşım, dengeleme, uyum ve ilişki konuları öne çıkıyor. Sorumluluğu üstlenmeye hazırlanıyorsunuz! Muhtemelen yeni bir yöne veya yeni bir bakış açısına doğru ilerleyeceksiniz. İlişkileri ve ilişki ihtiyaçlarını yeniden keşfetmek muhtemeldir. Bu, özellikle partnerlik konusundaki duygu ve tutumları keşfetmek için hayati bir zamandır. Hem ikna etme hem de uzlaşma yeteneğiniz güçlenir. Başka birinin sahneye çıkmasına izin verme isteği, şu anda kişisel ilişkilerde büyüme ve gelişme şansınızı arttırıyor.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken bir çok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yeni ay ile; ortaklık ve ilişkilerinizde yeni ama krizsel süreçler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>