Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eğitime Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmaya çalışın. İstenmeyen ne kadar olumsuzluk varsa üstesinden gelebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları da tamamen çözüme kavuşturma şansına sahipsiniz. Hatalarınızdan da ders çıkartabileceğiniz bir gün.

Koşullara uygun hareket etmeniz çok daha iyi olabilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin çok daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın. Hatalarınızdan ders çıkartmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddi anlamda daha dengeli davranmaya başlıyorsunuz. Enerjiniz, normalden daha fazla para harcamanıza neden olabilir. Elinizdekileri daha tutarlı değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden geleni yaptığınız halde bazı konularda istediğiniz sonucu alamıyor olabilirsiniz. Özellikle sağlıklı yaşam ve fiziksel görünüm konusunda bunun ağır basması özgüveninizi etkileyebilir. Günlük alışkanlıklarınızın bir takıntıya dönüşmemesi için kendinizi serbest bırakmayı, dinlemeyi ve ihtiyaçlarınızın farkına varmayı denemelisiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcunda doğanlar için aşk hayatınızda yoğun duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha hassas hissedebilir ve kırılganlık yaşayabilirsiniz. Ancak, aşk hayatınızda güçlü bir bağ kurma ve derin duygusal bağlar kurma fırsatları da ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve empatik olmak önemlidir. Ayrıca, kendinize karşı da nazik olmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı belirlemek için zaman ayırmak önemlidir. Finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir, ani harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Sağlık konusunda ise stresi azaltacak yollar bulmaya çalışmalı ve bedeninizi dinlendirmeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Yengeç burcuysan, bu aralar derslerini ihmal ediyor olabilirsin. Eğitim hayatını geri plana atmamaya özen göstermelisin. Çalışan bir Yengeç burcuysan statünü arttırmak için çeşitli eğitimler almaya karar verebilirsin. Uzak mesafeli bir ilişkin varsa artık anlaşamadığınızı fark ediyorsun.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda olduğu için mutlu olduğunuz insanlarla görüşebilirsiniz. Olumlu yönde değiştiren ve geliştiren ilişkiler bu konudaki yaralarınızı, tutumlarınızı iyileştirecektir. Yapıcının önemi, çevrenize olan bakış açınızı da değiştireceği için destek almak ve destek vermek sizin için daha kolay hale gelebilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Aşk hayatınızdaki gelişmeler gelecek planlarınızı etkileyebilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda yanılabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Soğuk algınlığı gibi hastalıklar hususunda dikkat etmeli ve kendinize gereken özeni gün içerisinde göstermelisiniz. Önceden tedbir almak lehinize olacaktır.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşanan konularda kendi etkini görme zamanı. İnsanların verdikleri tepkileri kendilerini bağlar evet, ancak bu konuda senin nasıl bir etkin olduğunu da görmen gerekebilir. Eğer bir tartışma yaşandıysa bu konuda kendi etkini görmen şart.

8 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün rutininizin sıkıcı, görünüşte cansız unsurlarından kaçma arzusuyla boğuşuyor olabilirsiniz. Hayatınızı basitleştirmek ve düzenlemek için zaman ayırmak, her ne kadar şu anda zor olsa da sorunlarınıza mükemmel bir cevap olabilir. Daha derin arzularınıza suçluluk duymadan ulaşmak için zaman ayırmayı hedefleyin. Neyse ki her zamankinden biraz daha spontansınız ve çevrenizdeki insanlar da değişime ve ilerlemeye açık görünüyor. Yakın zamanda bir durumla ilgili herhangi bir endişe yaşadıysanız, artık onu aşmak daha kolaydır. Bir kişinin veya durumun yeni bir yönünü görebilirsiniz ve birisi de sizi yeni, daha olumlu bir açıdan görebilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, bir çok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Hassas bir gündesiniz..

8 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında şanslı olabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz. Fakat sorun biraz da sizden kaynaklanıyor. Biraz daha olumlu davranın. Sempatik ve etkileyici bir tutum sergileyin. Fiziksel ve zihinsel yönden sağlığınızı daha fazla düşünün. Öfkenizi boşaltmak için jimnastik veya koşu yapabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>