Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Bugünlerde beklemediğiniz bir harcama çıkabilir. Bu harcama maddi durumunuzu olumuz etkileyecektir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ve size zevk veren konularla ilgilenerek bilgilerinizi artırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınıza da pratik ve akılcı yaklaşarak çözüm bulabilirsiniz. Uzun yolculuklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Planlarınıza dahil edebileceğiniz sizin kadar istekli yakınlarınız da olacak.

14 Ağustos 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  Çarşamba günümüz,  saat 13:56 itibariyle Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün ve ardından saat 22:17 Merkür-Kuzey düğüm zorlu görünümüyle başlayacak. Bu iki görünümün etkisi altında, parasal meseleler, aşk hayatınız ve kendinizi ifade gücünüzle alakalı konularda dürtüsel ihtiyaçlarınız ve egemenlik sahibi olma arzunuz fazlasıyla ön plandadır. Bu güçlü dürtü, maddi konularda yükselme hırsınızı körükleyebilir. İkincisi, hayatın güzelliklerinin tadını çıkarma ihtiyacınız büyüyebilir. Üçüncüsü, her güzelliğin sadece parayla sağlanabileceğini düşünmenize yol açabilir. Bu güçlü enerji altında doğal olarak bu hissedişler gayet normaldir.

14 Ağustos 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle duygusal bağlarınızın güçlü olmasına rağmen, arkadaşlarınızla aykırı düşünceler içinde olabilirsiniz. Bugün katılacağınız ortamlarda isteklerinizde direnmemeli ve fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Düşüncelerinizi açıklarken, farklı bir üslup kullanmanız, sizi anlaşılmaz bir kişi yapabiliyor. Sağlık konusunda, enerjinize yüklenmemelisiniz.

14 Ağustos 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz bölgeyi ya da üzerinde yoğunlaşmayı düşündüğünüz şeyleri iyi inceleyin. Yavaş ve sistemli hareket etmeniz daha üretken olmanızı ve daha verimli sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Gün içerisinde, sabit fikirli, ısrarcı ya da inatçı kişilerle uğraşılması gerekebilir. Bu esnada sakin olunması, objektif ve tarafsız kalınması, kızgın boğanın karşısına kırmızı kıyafetle çıkan bir matadoru örnek almaktan daha faydalı olacaktır. Karşı çıkmamız durumunda karşı taraf daha da mantıksız ve ölçüsüz davranmaya başlayabilir, sakinliğimizi koruyalım.

14 Ağustos 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça derin ilişkiler arayışındasınız. Duygularınızı akıcı biçimde ortaya koyarken aşırı tutkulu olabilirsiniz. Ancak bir yandan da aşkta kendinizi kaptırmak yerine daha ölçülü adımlar atmaya çalışın. Sezgilerinizi kullanarak yaratıcı konularda başarılı çalışmalar yapabileceksiniz. Boş zamanların doldurulacağı değişik hobilerle gün daha huzurlu geçebilir.

14 Ağustos 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Kıskanç yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız. Bugün kendinizle çatışıyorsunuz. Söyleyeceklerinizin sonunu düşünün.

14 Ağustos 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

14 Ağustos 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 54' 04" R
Ay
İkizler
28° 03' 38" R
Merkür
Başak
26° 33' 59" R
Venüs
Akrep
01° 39' 42" R
Mars
Yengeç
11° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 26"
Satürn
Balık
14° 48' 32"
Uranüs
Boğa
27° 02' 30"
Neptün
Balık
28° 25' 10"
Plüton
Oğlak
29° 42' 53"
Chiron
Koç
22° 06' 58"
Lilith
Terazi
09° 38' 43"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>