Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişiklikten Keyif Alıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak toparlanmaya çalışmalısınız. Koşullar karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Birlikteliğinize uygun adımlar atmaya çalışın.

Mesleki anlamda zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz ancak yine de çözüme kavuşturma şansınız var. Mücadele etmekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimse için değişmemeli, kimseyi de sizin kriterlerinize göre değişmesi için zorlamamalısınız. Yapıcı ve olumlu yönde gelişme kaydetmekle isteklerinize göre yaşamak arasında bir fark olduğunu bilmelisiniz. Kitap okumak, düşüncelerinizi yazmak ve paylaşmak size yapabileceğiniz yeni bir şeyler olduğu konusunda ipucu verebilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün duygusal durumunuz biraz dengesiz olabilir. İlişkilerinizde karmaşık durumlar yaşanabilir. Sakinliğinizi koruyarak anlaşmazlıkları çözmeye çalışmalısınız.

14 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizde değişiklik yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Maddi olarak fazla para harcamadan minimal değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Yaptığınız değişikliklerin fark edilmesi sizi mutlu ediyor. İş arayan Yengeç burcuysanız, aradığınızfırsatı kapınızı çalabilir. Maillerinizi kontrol etmeyi ihmal etmemelisiniz. Akşamüzerine doğruarkadaşınızla gerginler yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin her konuda fikir beyan etmesi bazen işinizi zorlaştırabilir. Dolayısıyla kimlerden fikir alacağınızı iyi seçmelisiniz. Bugün hayatınızdaki insanları, konuları ve bunlarla olan etkileşimlerinizi düşünerek bir elemeye gidebilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Teknik konulara dikkat edin.

14 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda rasyonel düşünüyor olmanız partnerinizin hevesini kaçırabilir ancak günün sonunda orta yolu bulabilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üzerindeki tembelliği atmak için daha hevesli olmalısın. Hayatına daha çok hareket katıp yeni ortamlara girmek sana bu konuda yardımcı olabilir. Yeni arkadaşlar edinmek günü daha heyecanlı geçirmeni sağlayacak nedenler sunacak.

14 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal bir gün olabilir. İçsel hisleriniz derinleşebilir ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle yakın ilişkiler kurmak ve duygusal destek almak için fırsatlar bulabilirsiniz. Aile üyeleriyle zaman geçirerek bağlarınızı pekiştirebilirsiniz. İş hayatınızda ise sabırlı ve dikkatli olmanız gereken bir döneme girebilirsiniz. Projelerinizde ilerlemek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. İş ortamında duygusal dengeyi korumak ve işbirliklerini sürdürmek önemlidir. Sabırla ilerlediğinizde hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Maddi konularda ise temkinli olmanızda fayda var. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve bütçenizi dengelemek önemlidir. Beklenmedik masraflara karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi ve çevrenizi sorguluyor; detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman işleriniz kolaylaşıyor.

14 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın küçük lükslerinin tadını çıkartıyorsun ama yalnız başınıza zaman geçirmek zorunda değilsin. Asosyal bir kişiliğe değil sosyal bir kişiliğe sahip ol. Mesleğinde çok başarılı olup ilerleme kaydedeceksin. Bugün takdir ve teşekkürler seni bekliyor. İnançlarını ve kararlarını lütfen savun. Geleceğin için gireceğin savaşları akıllıca seç.

14 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayıyerinde başınız ağrıyabilir. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bazı sebepsiz sıkıntı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

14 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>