Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayal Kırıklıklarına Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, kendinizi biraz olsun gergin ve çekimser hissedebilirsiniz. Normal yaklaşımlarınızdan uzaklaşabileceğiniz bugün içerisinde yanlış anlaşılmalar da gündeme gelebilir. Hislerinizi daha net ifade etmeye çalışmalı ve anlaşılabilir adımlar atmalısınız. Çok da rahat hissedemeyeceğiniz bir gün.

Mesleki açıdan kendinizi belirsizlik içerisinde hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşma noktasında istenmeyen sorun ve sıkıntılarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Karar almanız gereken noktalarda ufak tefek belirsizlikle karşı karşıya kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygunluk göstermeniz gerekmekte. Mantıklı adımlar attığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi biraz daha rahat ve özgür hissetmeye başlıyorsunuz. Sıkışıklık yaşadığınız anlarda dilediğiniz yardımı bulmakta zorlanmayacak olmanız da önemli. Her açıdan rahat edebileceğiniz bir gün ve mutlaka bundan da yarar sağlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinize bağlı bir düzen değişikliğine gidebilirsiniz. Taşınmak, farklı bir yaşam tarzı deneyimlemek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Olduğunuz yerde saymanıza neden olacak fikirlerde ısrarcı olmamalı, bunlardan etkilenmemek için fikirlerinizi ve yaşadıklarınızı size gerçekten güven veren kişilerle paylaşmalısınız.

14 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili konular ön plana çıkarken, geçmişte yaşadığınız duygusal anılarınızı sorgulayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı derinlemesine keşfetmek ve anlamlandırmak için faydalı bir gün olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, tutkularınızı doğru bir şekilde ifade etmeye özen gösterin. Yaratıcı ve duygusal faaliyetlerle ilgilenmek keyifli olabilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirerek günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat standartlarını belli bir seviyeye yükselteme niyetindesin. Bunun için hızlı yoldan para kazanacağın yollar araştırıyorsun. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysan, yeni tanıştığın bir kişi sende hayal kırıklığı yaratabilir. Çok geçmeden insanların gerçek yüzünü gördüğünüz için en azından kimseyle fazla vakit kaybetmiyorsun.

14 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel bir yorgunluk yaşadığınızı düşünerek takviyeler almak isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz ilaç ve takviyelerden uzak durmalı, gerçek ihtiyaçlarınızın farkında olarak hareket etmelisiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir yerde bulunmak, motive edecek işlerle ilgilenmek daha iyi sonuç almanıza yardımcı olabilir.

14 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Yaşanan olaylara karşı tepkisiz kalmakta zorlanabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat ifade edemeyebilirsiniz. İşlerinizdeki artış sizi zorlayabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra işleriniz yavaşlayabilir.

14 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çalışmalarınızda başkalarının yardım teklifini geri çevirmediğiniz taktirde mutlu olacaksınız. Uzun süre sorunlarınızdan kaçmayın.

14 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı bakış açılarına sahip olmak ve yaşadıklarına farkı bir gözle bakmak senin için önemli olacak bugün. Yaşadığın şeyleri değerlendirmek için acele etmemeli ve olaylara başka bir gözden bakabilmelisin. Bugün gözlem yapmak ve bol bol düşünmek isteyeceksin.

14 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünün enerjileri, dinleme, öğrenme ve gelişme isteği yoluyla fikirleri paylaşmak veya özel biriyle bağ kurmak için mükemmeldir. Özellikle bağ kurulabilir birisiniz ve ödüllendirici bağlantılar kurma başarınızı daha da artırıyorsunuz. Daha iyi hissetmek veya başkalarının karmaşık duygularla başa çıkmasına yardımcı olmak için fırsatlar ortaya çıkabilir. İlk başta bir sorun gibi görünen şey bugün tersine dönebilir ve lehinize sonuçlanabilir. Nitekim siz de işle ilgili stratejiler ve eğilimler konusunda daha güçlü bir anlayışa sahipsiniz. Yalnız zaman geçirmek faydalı olsa da muhtemelen insanlarla da oldukça bağlantılı olduğunuzu hissedeceksiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Duygularınız sizi sinirli yapıyor.

14 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

14 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenebilir, ancak sağlık sorunlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz harika geçsin.

14 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

14 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>