Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki gelişmeleri yakından takip etmekte zorluk yaşamayacaksınız. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz gerekmekte. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmaya devam edin.

Mesleki olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Sınırların yeniden gelişleyebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi değerli hissetmek adına yaptıklarınızı düşünün. Gerçekten değerli hissediyor musunuz, yoksa bu bir rol mü? Gelip geçici olan, gelecek kaygılarınıza iyi karşılık vermeyen hiçbir ortamın, işin, ilişkinin takipçisi olmamalısınız.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün enerjinizi daha fazla dışa yönlendirme gereği hissedebilirsiniz. İş ve sosyal ilişkilerinizde daha aktif olabilirsiniz. Özellikle grup çalışmaları ve organizasyonlarınızda liderlik yapabilirsiniz. Ancak sabırsızlık ve ani tepkiler konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız artabilir, bu konuda cesur adımlar atabilirsiniz.işçevrenizle uyum içinde olmak önemli olacak ve birlikte hareket edebilirse, başarı kaçınılmaz olacaktır.

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğin diyete yeniden başlama kararı alabilirsin. Her şeyi birden kesmek yerine yavaş yavaş kesmeyi tercih edeceksin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, yalnızlığa günden güne daha fazla alışıyor olabilirsin. Bu duruma bir dur demek için hayatına yeni birini dahil etmek isteyebilirsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlara davet edilmemek sizi kaygılandırabilir, üzebilir. Herkesin odağında biri olmak yerine kendine doğru odaklar seçen biri olmayı denemelisiniz. Hayatınız geçici heveslerin, anlık keyiflerin çok daha fazlasını hak ediyor; geleceğinize dair planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var. 

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. . Finansal konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için mücadele verebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi saygı ve huzurun ön planda olacağı dönemdesiniz ancak retro etkilerine dikkat ettiğiniz taktirde.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlara destek olmak isteyebilirsin. Etrafına nasıl fayda sağlamak istediğine karar vermek ve bu kararları uygulamak günün büyük bir kısmını doldurabilir. Çevrendeki insanları mutlu etmek seni de mutlu edecek.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, gün spontan bir enerjiyle başlarken, ilerledikçe hayat sakinleşiyor gibi görünüyor. Hayatınızdan daha fazla öngörülebilirlik arzuluyorsunuz. Bir sorumluluğu yerine getirmenin veya bazı telafi çalışmaları yapmanın faydasını görebilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilişkiler rahatlatıcı veya istikrarlı olabilir ve başkalarının son zamanlarda olduğundan daha güvenilir olduğunu hissedebilirsiniz. Uzun vadede neyin işe yarayacağıyla ilgileniyorsunuz. Projelerinizde, çalışmalarınızda veya girişimlerinizde önemli bir ilerleme kaydetme arzusuna, öngörüsüne ve sabrına sahipsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuzu siz de biliyorsunuz.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; maddi kaynaklar, paranızla ilgili ani sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde...

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 28' 57" R
Ay
Boğa
08° 18' 37" R
Merkür
Akrep
07° 13' 29" R
Venüs
Yay
00° 41' 24" R
Mars
Yengeç
23° 19' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 11' 57" R
Satürn
Balık
13° 22' 05"
Uranüs
Boğa
26° 24' 09"
Neptün
Balık
27° 47' 38"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 41"
Lilith
Terazi
12° 17' 35"
True Node
Koç
06° 35' 36"
Son Güncelleme : 18/10/2024 12:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>